Restaurant IJmuiden aan Zee over zichzelf

Restaurant IJmuiden aan Zee In maart 2003 opende Cafe / Restaurant IJmuiden aan Zee haar deuren . De geboren en getogen IJmuidenaren wisten binnen die acht jaar IJmuiden aan Zee om te turnen van een eetcafé naar een mengelmoes van een bruin café en een culinair verrassend restaurant Beroemd zijn natuurlijk de slibtongetjes. Rechtst

KeukenEetcafé, Frans, Hollands, Internationaal, Pannenkoeken / Poffertjes, Vis, Brasserie, Europees & Algemeen
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

bubz2005 bubz2005 5 juli 2011

Op de boulevard, met uitzicht op de haven. Heerlijk gegeten hierzo. Vrij grote porties, erg lekker van smake. Spare ribs zoals ze moeten zijn en ook de vis en de voor en nagerechten waren heerlijk. Extreem vriendelijke bediening. Goede ambiance zoals bij dit vissersdorpje hoort!

michel1234567 michel1234567 24 juni 2011

Heerlijk eten, ruime keuze, supervriendelijk personeel, waren hier na onze training met een groep aan het eten, supergeslaagd

mdl mdl 15 mei 2011

Het bijzondere van dit restaurant is dat eigenlijk alles prima is. Op de kaart staat wat je krijgt, als je een medium biefstuk bestelt krijg je die dus ook. Het eten is prima van smaak, de hoeveelheid is ruim voldoende, het tempo is lekker, de bediening heeft zijn zaakjes op orde. Geen poeha, geen rare frutsels op je bord, hehe, zo mag ik het graag zien. En dat alles voor een prima prijs.

gek op eten gek op eten 10 april 2011

heerlijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer!! bediening en keuken zijn echt heeel goed in dit restaurant. we hebben hier nu al een paar x gegeten en elke keer weer gaan wij met een zeer voldaan gevoel naar huis. en de prijs is gewoon niet meer van deze tijd!!! 4 gangen menu voor 25 euro !!!
wij komen zeker vaker eten

gr. kees en jolanda

Magicboy26 Magicboy26 24 maart 2011

zaterdag 5 maart hier heerlijk gegeten en ook heel leuk gezeten!!Ik woon al heel wat jaartjes in IJmuiden, maar deze zaterdag was voor mij de eerste keer hier. Het restaurant is erg gezellig ingericht, doet warm aan en past helemaal in de stijl van IJmuiden, het strand en uiteraard de Sea-Port-Marina ernaast gelegen. De bediening is in 1 woord Top! Erg vriendelijk en netjes. Het eten....mmmmmmm....zo delicious!! En heel goed betaalbaar!! Je krijgt echt "waar" voor maar heel weinig geld!! Zeker een aanrader na bijvoorbeeld een heerlijke strandwandeling of dagje Amsterdam!!

Geef zelf je mening over Restaurant IJmuiden aan Zee

LunchDiner