Hmm, de nieuwe koffie bonen zijn verrukkelijk. De Koffie salon houdt het hoge niveau vast en heeft tegenwoordig zelfs een broertje in Oud-West. Dit het ideale begin of rustpunt van mijn dag. Dit is koffie ipv XXL bekers bij de CC vol met schuim. In een woord; perfect!
De beste cappucino van Amsterdam. Heel prettige sfeer, aardige bediening. Het zou leuk zijn als er bonbons aan het assortiment werden toegevoegd, en verder alvast het rookverbod invoeren lijkt me. Punt van aandacht: de deksels op de meeneembekers passen niet goed en dat heeft al aardig wat stomerijkosten opgeleverd.
Mjaaa, bijna!
De perfecte espressomachine, goede koffie, espresso zag er goed uit qua crema, maar was toch echt iets te bitter.. Misschien staat het apparaat iets te heet afgesteld, het kan ook de persoonlijke smaak van de eigenaar zijn..
Hoe dan ook, naar mijn \'objectieve\' mening te bitter..
desalniettemin; de espressofabriek en de koffie salon zijn de twee absoluut beste plekken voor koffie in amsterdam.