Hang 33
Telefoon : toon telefoonnummer(010) 280 06 28
Website : website van Azzia
Email : email Azzia
Restaurant gegevens
Keuken : Aziatisch, Chinees, Chinees-Indisch, Indonesisch, Japans, Kantonees, Koreaans, Thais, Vietnamees
Betalen :

Kenmerken : Airconditioning, Bar, Catering, B.N. spot, Dansvloer, Dim sum, DJ aanwezig, Gluten vrij, Afstudeerborrel, Groepen max. : 80, Lactose vrij, Loungeplek, Lunch, Terras, Nabij water, Makkelijke entree, Lift, Invaliden toegangspad, Rode Kruis getest, Rolstoel/hulpmiddelen aanwezig, Hip/trendy, Romantisch, Studentenhap korting, Afhalen, Rolstoel toegankelijk, 24/12, 25/12, 26/12
Keuken open : . Ma gesloten. Di keuken open van 17:00 tot tot 22:00,wo keuken open van 17:00 tot tot 22:00,do keuken open van 17:00 tot tot 22:00,vr keuken open van 17:00 tot tot 22:00,za keuken open van 17:00 tot tot 22:00,zo keuken open van 17:00 tot tot 22:00.
Chef : Tim Kan
Maitre : Eske van Ree
Interieur architect : Architectenbureau De Bruijn & Tim
Gemiddelde menuprijs : €35.00
Huiswijn per fles : €17.50
Huiswijn per glas : €3.50
Verberg andere restaurants
Wat is Google Street View? Google Street View is een dienst die je de mogelijkheid biedt 360°-panorama-foto's te bekijken van de omgeving van restaurants. De met blauw omlijnde straten in de bovenstaande kaart kun je aanklikken met je muis. Vervolgens verschijnt hieronder de Street View! In de browser navigeer je met de pijltjes-toetsen of door de pijlen aan te klikken die op de foto's te zien zijn.
Dezelfde keukens in de buurt
Asian Glories, 7.9, Chinees, Aziatisch
Op 0.20 km. Het decor ‘doet een standaardchinees vermoeden’, maar het niveau ligt bij Asian Glories toch echt daarboven en dat voor ‘relatief lage...
Dim Daily, 7.9, Chinees, Aziatisch
Op 0.21 km. De ‘service is goed’. ‘Bij binnenkomst krijg je direct een menukaart en kun je gelijk wat te drinken bestellen’ en ‘na een korte tijd...
Satebar, 7.7, Indonesisch
Op 0.24 km. Lekker eten met de standaard 'pasar malam' menukaart. Alleen voor de prijs hier dus een stuk lekkerder.’ ‘Beter dan gemiddelde saté’ en...
restaurant Indonesia, 7.1, Indonesisch
Op 0.24 km. Beroemd om zijn rijsttafels en ‘knapperige saté’, maar toch vinden velen ‘de kwaliteit achteruithollen’. ‘Veel blikgroente’ en ‘vaak...
Wok to Go, 6.4, Chinees, Fast food
Op 0.26 km. ‘Wokgerechten au bain marie warm houden, leidt ertoe dat het grote voordeel van wokken verloren gaat. Het eten mist bite en versheid. ‘De...
Moshi Moshi, 7.8, Japans
Op 0.31 km. Geef je mening over dit Japanse restaurant met een all-you can eat formule!
Wok- en Buffetrestaurant Idols, 7.3, Chinees
Op 0.32 km. ‘Zo veel eten als je wilt’ is in Nederland in den regel de beste trekker die je als restaurant kunt hebben. Idol’s springt vol op in. Net als...
Sari Koering, 8.1, Indonesisch
Op 0.35 km.
‘Traditionele Indische keuken’, waar de gerechten volgens oud familie recept worden bereid. Wanneer je hier gaat eten kun je je opmaken voor...
Sushi House Wasabi, 7.4, Japans
Op 0.36 km. Afhalen is hier het codewoord! Sushi House Wasabi heeft niet de sfeer om eens lekker uitgebreid te zitten tafelen. Daarom bestellen, inpakken en...
Restaurants in de buurt
Colosseo, 7.8, Italiaans, Pizzeria
Op 0.01 km.
MS De Scheepjes, 6.7, Frans
Op 0.04 km. ‘MS De Scheepjes blijft een aantrekkelijk eetadres. Tafelen in het verbouwde ruim van een binnenschip, midden in hart van de stad, heeft wel...
Pursers Beer and Beef, Eetcafé, Engels
Op 0.05 km. Pursers Beer and Beef is een Engelse pub met een groot bierassortiment en 'veel keuze uit verschillende soorten gerechten van biefstuk tot...
Antichic, 7.7, Internationaal
Op 0.09 km. Een ‘prettige ontvangst’ bij Antichic. Het is er ‘trendy en sfeervol’, ‘modern en ook huiselijk’: een ‘klassieke stijl gecombineerd...
Dennis, Pannenkoeken / Poffertjes
Op 0.10 km.
Mockamore, Koffiebar
Op 0.11 km. Het ‘ziet er hip uit’, maar daar is dan ook alles mee gezegd. De ‘kleurrijke banken en de grote ramen’ zijn namelijk leuk, ook al zitten...
Cappucino Rotterdam, 7.1, Amerikaans, Koffiebar, Wereldkeuken
Op 0.12 km. ‘Heerlijke broodjes voor de lunch’ en ‘de muffins en bagels zijn in elk geval top’. Bovendien is ‘de bediening zeer behulpzaam’. Als je...
V&D La Place, 6.6, Internationaal
Op 0.12 km. In deze vestiging van La Place vind je de nieuwe Italiaanse huisstijl. Bovendien heeft V&D de zelfbedieningsfomule losgelaten. Geef je mening over...
Café (V&D) Marché, Koffiebar
Op 0.12 km. Op de begane grond van V&D vind je Café Marché, waar je net als bij het grotere La Place op de bovenste verdieping een grote keuze hebt uit...
Poffertjessalon Seth, 7.0, Pannenkoeken / Poffertjes
Op 0.13 km. Aan de Hoogstraat van Rotterdam staat deze poffertjessalon ingeklemd tussen winkels en snackkiosken en ‘wederopbouwarchitectuur die hoognodig...
Cijfers op basis van 28 Proefformulieren
Meningen van proevers samengevat
Het Aziatische interieur geeft ‘een heel gezellige sfeer’ en de ‘zeer vriendelijke bediening’ versterkt dit. De kookstijl is ook Aziatisch, maar dan ‘op een net iets verfijndere manier’. Neem de ‘gamba's in rode curry’, ‘de dim sum-mix of beef met broccoli’. Allemaal ‘prachtige gerechten’ met ‘uitgebalanceerde smaken’ die ‘keer op keer heerlijk zijn’. Het is wel ‘moeilijk om een keuze te maken, als alles ontzettend lekker is!’ ‘Kortom, een must voor iedereen die van lekker Aziatisch eten houdt.’
Verdeling van de 66 meningen
Wat wil je doen?
Geef je Mening in een kort commentaar -
(uitleg)
Vul een proefformulier (met cijfers) in -
(uitleg)
Tip een vriend(in) met een mailtje
Voeg toe aan je Favorieten
Tip op:
ips1 - Woensdag 10 februari
Leuke zaak, stoelen wat minder, de bank zelfs wat ongemakkelijk. Maar dit alles werd goed gemaakt door het eten. Eerst een knabbeltje en een klein kopje soep als amuse. Toen Dim sum mix was erg smakelijk. Crispy Carlic
Prawn, Matsaman Kai een heerlijke curry en als bijgerecht Spicy Beef salad. Een verkeerde keus waren de noedels en de gebakken rijst, best lekker maar niet nodig bij al deze smaken. Hou het gewoon lekker bij de Pandang rijst. Nog een lekker kopje koffie van de aardige bediening en we vertrokken met een goed gevoel bij een zaak waar we graag nog een keer terug komen.
Niet OK?
_Stephan - Naar aanleiding van de positieve recenties ben ik hier wezen eten begin december.
De aankleding vind ik ook mooi, hoewel de lounche-achtige sfeer niet helemaal de mijne is.
De gerechten zijn origineler dan de gemiddelde Chinees/Japanner. Maar helaas, ik vond het niet
lekkerder dan een gemiddelde Chinees. Wel duurder. Dus een bovengemiddelde prijs voor een gemiddelde smaaksensatie, dat viel tegen helaas.
Niet OK?
Adevries - Moeilijk keuze te maken, als alles ontzettend lekker is! Heerlijke gerechten met pure smaken. Wij kozen de gamba's in rode curry. En bij ons vorige bezoek een mix van verschillende kleine gerechtjes. Aanrader is de kokossoep! Erg vriendelijke bediening
en romantisch inrichting. Wij hadden niet veel tijd en daar werd zeer goed op in gespeeld. Snel weer naar AZZIA.
Niet OK?
ML - Prachtige gerechten die keer op keer weer heerlijk zijn. Daarbij hele vriendelijk bediening en een relaxte ambiance. Kortom een must voor iedereen die van lekker aziatisch eten houdt.
Blader door alle meningen
eatfreak - Gisteren hier gegeten en in 1 woord: top.
Bediening vriendelijk en aanwezig zonder op te vallen.
Het eten is geweldig. Uitgebalanceerde smaken met verrassende combinaties (eendenborst/curry?!)
Maar alles even lekker.
Helaas voor de patron zat het restaurant nog niet voor de helft vol.
Verdient een
veel betere bezetting!!
Aanrader
Niet OK?
M&K1507 - Wij hebben in korte tijd twee keer bij Azzië gegeten. Beide keren waren prima. De kwaliteit van de gerechten is goed, De Aziatische keuken net op een verfijndere manier. De bediening is zeer vriendelijk en correct. Wat ons betreft een
restaurant waar wij zeker een derde keer zullen gaan dineren
Niet OK?
Nummer10 - Ben normaal gesproken niet echt een asian food fan. Maar Azzia heeft deze mening 180 graden gedraaid. De prijs kwaliteit verhouding is goed en het eten wordt geassisteerd door een attente bediening. Inmiddels ben ik al 3 keer in een
korte tijd met collega's en vrienden geweest. Ook zij waren versteld van het lekkere eten. En het interieur is leuk en aziatisch ingericht wat een heel gezellig sfeer geeft. Het is echt de moeite waard om terug te gaan.
Niet OK?
Lisa88 - Hier kom ik voor terug!!! Het eten was prima. Daarnaast was het personeel vriendelijk. Het interieur is mooi, wat tevens zorgt voor een gezellige sfeer.
Niet OK?
frits geel - Leuk ingericht restaurant waarbij je niet op eljaars lip zit. We hebben heerlijk gegeten voor een alleszins redelijke prijs. Mooie presentatie met rijst en chinese bami in aparte bakjes (en hier niet de vette bami zoals bij de
gemiddelde chinees). Het enige nadeel is eigenlijk dat het in een lelijk stukje stad ligt.
Blader door alle meningen
prudentius - Een 2e bezoek beviel zeker zo goed als het eerste. De inrichting is mooi en het personeel erg vriendelijk. De prijzen zijn wel een stuk omhoog gegaan maar er is nog steeds een goede prijs/kwaliteitverhouding (muv een glas wijn; dit
vind je niet goedkoper dan E 9). De amuse bestond uit een lekker stuk rosbief en hiervoor kregen we ook nog een knabbeltje kroepoek. De Dimsummix is makkelijk met 2 te delen; als je t vooraf vraagt snijden ze de meeste stukken gewoon even in 2en. Van beide hoofdgerechten geproefd; zowel de eend als het bief met broccoli waren uitstekend. Hoop dat dit restaurant kan overleven op deze wat dode hoek in het centrum. Bezoek zeker waard.
Niet OK?
Pimmes Frites - Leuk ingericht, eten erg lekker en de bediening vriendelijk en vlot. Originele kaart met een mix aan aziatische gerechten. We komen hier zeker nog wel eens terug.
Niet OK?
gorpn - Al met al, geen sterke indruk. Er zijn drie verbeterpunten. Het concept en de kaart hebben potentie, maar de gerechten zijn te wisselend van kwaliteit - als je dan een kleine kaart voert moet elk gerecht gewoon top zijn. Verder
kunnen de keuken en de bediening het niet aan als het vol is (1,5 uur gewacht op het voorgerecht) - misschien moeten ze een tafeltje minder in het restaurant zetten. Ten slotte past het niet om een aperitiefje voor 13,50 aan te bieden, de indruk te geven alsof het van het huis is, en achteraf toch op de rekening te zetten. Doe dan de prijzen van je gerechten gewoon met een euro of 2 omhoog.
Niet OK?
Paivi - Op zaterdag avond geweest en heerlijk gegeten. Ingredienten waren vers dus het was lekker smullen. Service was attent en vriendelijk.
Niet OK?
Proever43475 - Ik ben hier nu twee keer wezen eten afgelopen jaar.
Beide keren erg lekker gegeten. De gerechtjes vind ik behoorlijk aan de prijs, maar zijn gelukkig wel groot/ruim bemeten.
Het is erg mooi ingericht, een leuk restaurant om met vriendinnen of collega's
naar toe te gaan!
Blader door alle meningen
Proever67031 - Erg lekker gegeten vorige week.
Gevarieerd eten, goed op smaak allemaal.
Alleen nagerecht was net iets te veel voor me, volgende keer alleen een koffie na.
Bier trouwens maar 2 euro
Niet OK?
Proever75540 - Afgelopen zaterdag met 7 meiden hier gegeten. Ons werd aangeraden een mix van diverse voor- en hoofdgerechten te nemen en dat is absoluut niet tegen gevallen. o.a. heerlijke gamba's en zalmhapjes als voorgerecht. Ook de hoogfgerechten vielen niet tegen met
een mix van vis, vlees en kip.
Uitermate vriendelijke bediening en absoluut een goede kwaliteit/prijsverhouding.
Tegenvaller was de inrichting. Verkeerd gebruik van licht en de vogelkooien aan het plafond hadden op ons een wat vreemde uitwerking.
Niet OK?
erik b - vanavond hier heerlijk gegeten.(Tomatensoep met kip en Kip-curry en nagerecht:lychiee-sorbet) Uiterst vriendelijke bediening.Erg goede kwaliteit/prijs verhouding. Hoofd schotel vanaf 14 euro. Een aanrader!!
Niet OK?
Proever82164 - Erg sfeervol restaurant met waanzinnig lekker eten. Goede presentatie en grote porties. Menukaart is wat beperkt, maar de gerechten die erop staan zijn van grote klasse.
Niet OK?
johan1 - In de loop der jaren hier een paar keer geweest, vandaag ook weer eens. Prima gegeten, erg vriendelijke bediening, de kok kwam ook even een praatje maken omdat we tevreden waren (!) en de prijs viel alleszins mee.
Prima zaak dus!
Blader door alle meningen
L & R - Leuk restaurant, gezellige inrichting, vriendelijke bediening en heerlijk eten. Qua locatie wat minder gezellig, maar doet niks af aan het restaurant. Absoluut een aanrader!
Niet OK?
Proever15683 - We hebben hier onlangs lekker gegeten. Ruime keuze qua gerechten (voor ieder wat wils), sfeervolle inrichting en aardige bediening.
'Zeebonen' (sojabonen) zijn een lekker voorafje en de viskoekjes zijn voor de echte liefhebber.
Wij gaan hier vast nog een keer naartoe.
Niet OK?
Proever71131 - Wij hebben hier heerlijk gegeten voor mijn man zijn 50-ste verjaardag. Ik vind het een erg sfeervol restaurant. Vooraf tom kha kai, sate, en thod man plaa. Wauw dat is echt genieten! De hoofdgerechten waren ook erg lekker. Omdat wij
nog naar een voorstelling moesten hebben we gevraagd of de gerechten wat snel achter elkaar konden komen. Dat verzoek werd prima uitgevoerd.
Ook handig is dat je bij de ingang een zitje hebt waar gerookt kan worden. Zo heb je daar als eters geen last van.
Wij wonen niet in Rotterdam, zou dit wel het geval zijn, dan zouden we hier regelmatig gaan eten!!!
Niet OK?
Proever40880 - Voor een snelle en lichte hap zijn we hier terecht gekomen. Mooie, verzorgde zaak en vriendelijk personeel. Het was een rustig tijdstip dus alle aandacht voor de gasten. De menukaart is niet al te uitgebreid, maar wel leuk. Door het
brede aanbod van verschillende keukens zijn de smaken niet 100% authentiek. Hier en daar mag het wel wat steviger en/of pittiger. Maar het is wel met zorg bereid. Zeker geen culinaire, aziatische verrassing dus.
Niet OK?
Proever71720 - We werden bij binnenkomst hartelijk ontvangen en de bediening was de rest van de avond ook perfect. Zoals ook vorige bezoekers al opmerkten duurde het erg lang voordat we iets voorgeschoteld kregen. De serveerster merkte dit echter wel op en
bood een 'drankje van de zaak' aan. Het eten was verder redelijk; een bijgerecht wat bij het hoofdgerecht werd geserveerd had exact dezelfde ingredienten als de soep; was alleen dus minder waterig. Het 'toetje' behorende bij het keuzemenu was chinese vruchtenthee. Tip; schrap dit van het menu: niemand zit te wachten op een blokkertheepot gevuld met stukken sinaasappel en citroen in heet water.
Blader door alle meningen
Proever61519 - Op zaterdag 9 februari ben ik met mijn vriend gaan eten bij Azzia en we hebben hier een fijne avond gehad. Het restaurant is heel sfeervol aangekleed en ruim opgezet. Opvallend was ook de verzorgdheid. Het personeel was heel
vriendelijk en behulpzaam. En last but not least...de kaart was vernieuwend en de gerechten erg lekker. We hebben nieuwe smaakervaringen opgedaan. We komen hier zeker terug.
Niet OK?
Proever70966 - Donderdagavond 7 februari gegeten bij Azzia. Ik had de kok de vrijheid gegeven om onze groep van 10 personen te verrassen. Niets anders dan lof voor de chefkok. Als voorgerecht kregen we diverse overheerlijke smaakvolle kleine hapjes. Niet te pittig
en niet te flauw. Het hoofgerecht, begeleid met 2 soorten rijst en iets van Mihoe ofzo was voortreffelijk. Het nagerecht was echt een smaaksensatie. Wij hebben best wel kritische mensen in de groep maar deze konden niet echt punten noemen die voor verbetering vatbaar waren. Kortom een aanrader dit restaurant. Oja, het personeel vonden wij uiterst attent en vriendelijk. Mijn complimenten dames. In Azzia zien ze ons zeker terug.
Niet OK?
Proever70778 - Heb gisteren met mijn vriend voor het eerst bij Azzia gegeten. Leuke zaak, sfeervol ingericht met antieke meubeltjes en kleurrijk versierd. De zaak is ruim opgezet en je kunt lekker in het rook-vrije gedeelte zitten wat wij echt een verademing
vonden. De bediening is super attent en vriendelijk. Een zeer gevarieerd kaart. Het eten was heerlijk: Tom Kah Kai, soep en Chinese maissoep vooraf. Erg lekker allemaal! Vooral de Tom Kah Kai was heerlijk fris en pittig. Hoofdgerechten: Gegrilde kip met groene curry met limoen en eend in rode curry saus met ananas. Allemaal heerlijk! Mooie opgemaakte borden. Eten, sfeer en bediening waren dus uitstekend. Enig MINPUNT: het duurde allemaal te lang. We weten niet of het toeval was omdat er misschien onderbezetting was in de keuken maar we hebben echt te lang op ons eten gewacht. Onze buren hoorden we ook zuchten en puffen...:-). We gaan zeker nog wel een keer terug maar tip voor het restaurant: snelheid is wel nodig.
Niet OK?
Proever52404 - Lekker eten, niet authentiek, maar wel goed. Het interieur is zeer verzorgd (ook het toilet!). Een groot minpunt was echter dat er veel te veel tijd tussen de verschillende gangen zat. We waren er op een drukke/volle zaterdagavond, maar ik
denk dat er te weinig personeel in de keuken stond. Om 8 uur waren we binnen en we hadden om 10 uur ons hoofdgerecht. De serveersters leken al tijd te willen rekken door ons eerst onze plek te wijzen, daarna te laten wachten, dan drinken op te nemen, dan drinken te brengen en pas daarna een menukaart te geven. Hierdoor waren we al zeker 20 minuten verder, voor we een kaart hadden gezien. Het nagerecht kwam echter zeer snel, omdat de keuken toen al gesloten was. Overigens was het eten niet zo bijzonder (maar nogmaals, wel lekker) dat je je kunt voorstellen dat de bereiding daarvan heel lang zou moeten duren. Het personeel is vriendelijk, maar niet super oplettend. Het was op zijn minst vreemd dat niet werd uitgelegd dat het lang zou duren voor we ons eten kregen, maar misschien is het wel gebruikelijk. Ik zou nog wel eens terug gaan, maar mijn tafelgenoten vonden 1 keer (lang wachten) naar Azzia genoeg.
Niet OK?
Zwitser - Het eten is heerlijk, echter, de Tom khai kai soep... de lekkerste die ik ooit gehad heb!! €5,- voor een zeer smaakvolle soep is een normale prijs maar werkelijk waar deze soep is waarom ik terug kom. Bediening is persoonlijk
en betrokken bij de klanten en het eten. Probeer de Tom khai kai soep eens, werkelijk verrukkelijk..
Blader door alle meningen
Proever69228 - Door omstandigheden waren wij met kerst niet in staat te koken. We bestelden een afhaalmenu die onze verwachtingen overtrof. De eend met appel en rozijnen was fantastiisch en ook de ossehaas in rode curry viel goed in de smaak. De
gerechten gingen vergezeld van ruimhartige porties nasi, mie en witte rijst. De service was top. Een aanrader!
Niet OK?
Proever57719 - Het ligt er een beetje aan wat je er van verwacht als je Azzia binnen loopt. Als je voor de authentieke keuken gaat zit je hier verkeerd. Voor alle keukens die ze bieden zijn er alternatieven in Rotterdam, alternatieve die
voor puristen waarschijnlijk beter zijn. Maar ik ben geen purist ik hou gewoon van lekker eten. En lekker eten kun je hier zeker. Heb 3 small dishes genomen. Thaise viskoekjes (erg lekker) Sate Kai en Japanse Noodles met garnalen. En ik moet zeggen dat ik me absoluut niet herken in één van de eerder recenties waarin wordt gesuggereerd dat alles op elkaar lijkt. Want ik heb een hoop variatie op mijn bord gehad. Met een duidelijk uiteenlopende smaak.
Bieding had allemaal wat sneller gemogen. Er waren maar 4 mensen binnen het eerst uur dat we er waren. En toch zat er een uur tussen onze binnenkomst en de 2e gang op tafel. Aan de andere kant was de bediening wel heel vriendelijk en correct. Wil je wat anders als Chinees en je niet vastleggen op één keuken, dan moet je Azzia zeker gaan proberen.
Niet OK?
Proever68630 - We hebben hier voor het eerst gegeten en moet zeggen het was heerlijk en heel gevarieerd. Het personeel was heel atent en vriendelijk.
De inrichting was smaakvol . Wat mij erg beviel was dat de kok naderhand aan onze tafel kwam
om de gerechten nader toe te lichten
We gaan hier zeker vaker eten.
Niet OK?
Proever68119 - Wederom heerlijk gegeten bij Azzia. Prima bediening, leuke inrichting en heel lekker eten voor een prima prijs. Een aanrader !
Niet OK?
Proever68024 - Na vele positieve verhalen van vrienden om me heen ben ik afgelopen weekend een keertje naar Azzia gegaan met 3 andere vrienden om te eten. Personeels waren spontaan en we werden snel geholpen ondanks de drukte. Eten was lekker en
genoeg we zaten later goed vol, dessert was niet nodig maar vonden de banana leaf zo aantrekkelijk dus effe geen balansdag en toch maar genomen. En ik heb er geen spijt van!!! Een aanrader!!
Blader door alle meningen
Proever44544 - We zijn pas weer gaan eten bij azzia ik zeg weer want als er aziatisch gegeten 'moet' worden dan doen we dat bij azzia, omdat het eten altijd heerlijk is en de bediening erg vriendelijk. Al staat mijn lievelings gerecht
niet meer op de kaart is de kok toch altijd bereid dat voor mij te maken. Dit is echt een restaurant om vaker naar terug te gaan.
Niet OK?
Proever55954 - Leuk en gezellig ingerichte zaak. Je kan hier terecht voor een snelle hap maar uitgebreid tafelen lukt ook prima. Producten zijn goed vers. Leuke en vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar.
Niet OK?
Proever63112 - Afgelopen week wezen eten bij azzia met een groep collega's.
sfeervolle gezellige inrichting. Van de voorgerechten waren voornamelijk de thaise viskoekjes en de pikante cocossoep ergggg lekker. Qua hoofdgerechten vonden wij zeker de kip in groene curry met limoen het lekkerst.
We hebben een gezellige avond gehad bij azzia en over de bediening nix te klagen. Dus tot de volgende keer!!
Niet OK?
MarkSchenkel - Voorgerecht en soep zeer smakelijk. Gebakken rijst smakeloos. Hoofdgerecht aangebrand. Niet lekker. Toetje duurde te lang dus nooit gegeten. Service te langzaam en personeel te vergeetachtig. Bij toetje duurde het echt te lang. Maar afgerekend en weggegaan. Stijlvol decor. Moeilijk
parkeren.
Niet OK?
Proever57509 - Als regelmatige bezoekers van Azzia kunnen wij zeggen dat de bediening zeer vriendelijk is, en het eten werkelijk voortreffelijk. Graag wilde ik ook even kwijt dat mijn man die invalide is en in een rolstoel rijdt met een speciale lift
de trap kan vermijden om zo makkelijk in het restaurant te komen, dit kom je zelden ergens anders tegen. Wij vinden Azzia echt een aanrader.
Blader door alle meningen
Proever3127 - Dit restaurant is niet rolstoeltoegankelijk. Het is weliswaar op de begane grond, maar dan is er een trap.
Niet OK?
Proever55961 - Bij binnenkomst bij Azzia kun je zien dat er nagedacht is over het interieur. Dit ziet er verzorgd uit. Over de service valt niet te klagen. Het aanbieden van gerechten uit verschillende keukens klinkt spannend, maar is ook ontzettend moeilijk.
Het terug laten komen van de verschillende authentieke eigenschappen in de gerechten vereist veel van de kennis en kunde van de keuken. Helaas faalt Azzia hierin. Door alle gerechten heen proef je de chinese keuken. Een leuk concept. Het mixen van verschillende keukens omgeven door een trendy uiterlijk, maar uiteindelijk word je beoordeeld op het eten en hierin zit nog teveel verschil.
Azzia is voor mensen die nog weinig kennis hebben van de eigenschappen (smaken) van de verschillende keukens om een eerste druk te hebben van de verschillende keukens in een trendy sfeer.
Voor al diegenen die hun smaak wel hebben ontwikkeld kunnen henzelf die moeite besparen.
Niet OK?
Proever55349 - We werden vriendelijk verwelkomd door een medewerkster. Hele leuke tent en heerlijk gegeten. Geen traditionele aziatisch eten, maar dat maakt het weer apart. De inrichting is erg gezellig en de keuken doet het helemaal goed. Ik had gegrillde garnalen..HMMMMMMM.... wat
was dat lekker. Ik zat gewoon mijn vingers af te likken en de greentea ice was ook heerlijk. Weer iets anders en dat smaakte naar meer. Eindelijk een restaurant waar je geen babi pangang, tjap tjoy kan krijgen, maar eentje die met de tijd mee gaat. Je moet wel lang wachten op je eten, maar mijn complimenten aan al het personeel die in het restaurant werken.. young and trendy.
Niet OK?
Proever45398 - Leuke inrichting. Maar ik trek het grote aantal "uitstekende" beoordelingen sterk in twijfel.
Niet OK?
Ingeborg188 - Heerlijk gegeten. Het is een sfeervol niet al te groot restaurant met zeer vriendelijke bediening. Wij hadden de beef in groene curry, kip in cashewnoten en paksoi en alles was even lekker. Ik ga hier zeker nog een keer terug.
Een nadeel; er is een open keuken en daardoor kan je kleding na thuiskomst direct in de was.
Blader door alle meningen
Proever52150 - de gerechten zijn heerlijk!!, het restaurant is geweldig!! ingericht. de serveersters zijn hip!! en zeer vriendelijk!!. op een schaal van 1-10 verdient azzia een 11.
Niet OK?
Proever50450 - Leuk restaurant en een leuke bediening.
Ga hier zeker nog een keer terug komen.
Het eten is hier uitstekend vooral het menu dat je kan laten verassen door de kok.
mooi restuarant
Niet OK?
Proever50321 - Iedere keer eet ik bij AZZIA weer te veel. Zoals veel Nederlanders kom ik niet vaak in Azie en weet dus niet veel over de authenciteit van de gerechten. Dat maakt ook niets uit want alles is heerlijk. De bediening
verdient een pluim! Vriendelijk, schoon, hip, Nederlandssprekend en spontaan. Het interieur vind ik fantastisch! Tot in de details op elkaar afgestemd. Een moderne en trendy basis met daarin authentieke Aziatische elementen. De toiletten en toiletdeuren zijn een eyecatcher. De loungehoek helemaal gezellig, muziek lekker hip, de bij reservering bestelde cocktails maakte onze avond een succes.
Jammer dat AZZIA bij IENS onder Chinees staat want volgens mij verdient het restaurant ook een plekje onder Indonesich! Ik kom nog vaak terug!
Niet OK?
Proever49487 - Fantastisch gegeten! Het was lekker weer, dus we zaten buiten, maar ook binnen is het schitterend. Geen standaard aziatisch restaurant, daardoor des te leuker. Zeer aardig personeel en heerlijke gerechten - probeer vooral de ha lok kai eens! Smullen!
Niet OK?
Proever48722 - Wij hebben hier een perfecte vrijgezellen-diner gehad. De service, het eten en het interieur waren prachtig en helemaal op elkaar afgestemd. Klassieke ingredienten in een modern jasje, heel vernieuwend. Weg met die babi pangang van de afhaal Chinees, hier hebben
ze ook aan afhaal gedeelte! Wij hebben echt genoten...
Blader door alle meningen
Proever18236 - Heerlijk gegeten in dit sfeervolle, mooie restaurant! Een absolute aanrader voor wie lekker gewinkeld heeft in de stad! Ik heb het verrassingsmenu genomen, maar zorg dat je nog plek overhoudt voor het toetje, heerlijk!
Niet OK?
lekkerbek1 - Heerlijk gegeten in een Aziatische, hippe en trendy zaak. Echt een aanwinst voor het winkelcentrum van Rotterdam
Niet OK?
Proever17925 - De inrichting is sfeervol en geeft het restaurant een hippe en trendy uitstraling. De glazen pui, het kleurgebruik, helemaal goed! Er staan wel veel 'echte' tafels, hier en daar een extra lounge hoek had het afgemaakt.
De kaart ziet er goed
uit. Van allerlei kleine hapjes tot grotere gerechten. De smaak zou iets authentieker mogen, wat meer uitgesproken. Maar de viskoekjes, kipsaté, tom yam en salades die wij proefden, zijn allemaal erg lekker.
Kortom, een leuk restaurant om even een avondtje te eten.
Niet OK?
Proever43401 - Nadat ik v/e collega gehoord had dat er een nieuwe restaurant was geopend verborgen onder de Witte Keizer, zijn wij v/d week gaan proeven. De inrichting is fantastisch, hier is over nagedacht en alles is met zorg uitgewerkt, tot in
detail, lust voor het oog. We wanen ons in Azie hier, heerlijk... Eenmaal bijgekomen van het overweldigende interieur, bestelden we viskoekjes en cupjes met tonijnsalade. Viskoekjes waren net zo lekker als dat ik ze zelf maak, geurig gekruid met de juiste verse ingredienten, krokant v/d buitenkant, drooggebakken, dus voortaan bespaar ik mezelf de moeite en tijd door ze gewoon hier te halen! Voor hoofdgerecht: beef met groen curry, prima, mocht iets pittiger voor mij, en garnalen met rode curry, erg lekker en vers, porties waren ruim voldoende. Jammer dat ze nog maar 1 nagerecht hadden, daar wordt aan gewerkt, maar dat mocht de pret niet drukken, want inmiddels waren we toch al verzadigd en genoten we na met een kopje geurige groene thee. Het is even zoeken waar dit restaurant precies zit, misschien wel beter zo, want het is (nog!) een goedbewaard geheim...
Niet OK?
Proever44824 - Ik ben gisteren met een aantal vrienden uit eten geweest bij Azzia!!!We hebben er heel erg lekker gegeten, een echte aanrader!! Aangezien ik zelf van aziatische afkomst ben, ben ik vrij kritisch in mijn keuze om uit eten te gaan.
Maar ik ben erg enthousiast, het eten was heerlijk en de sfeer echt uitstekend!!!!Wat ook erg fijn is, is dat het personeel vloeiend nederlands praat en geen gebrekkig nederlands!! Je ziet gewoon gelijk dat ze ontzettend veel moeite en energie in dit zaakje gestoken heeft en én met resultaat!!!!
Blader door alle meningen
Proever44544 - Ik heb echt heerlijk gegeten voor al het voorgercht Azzia salade en een zalige thaise soep. Het restaurant ziet er erg mooi uit en zelfs het toilet is een eyecandy. Ik kom zeker terug want ik heb genoten van al
het lekkers en de prettige omgeving.
Niet OK?
JaqLah - Met een groep Oosterse mensen wezen eten, dus hier de algemene indruk. Eten mist Oosterse smaak, eigenlijk was het eten erg vlak en bijna zonder smaak. Chinees, Thai's en Japans allemaal uit dezelfde wok en niet volgens het echte recept.
Garnalen met 5 kruiden poeder, kan niet. Menu kaart erg sober en bediening had totaal geen binding met de klanten, drankjes niet of te laat, vuile borden niet weg enz. Inrichting kaal maar wel aardig. Er is iets mis met de afzuiging want onze kleren en haren stonken enorm naar eten. Voor de niet kenners van Oosters eten een gewone en vrij goedkope hap.
Jaqlah.
Niet OK?
Proever44521 - Heb zojuist erg lekker gegeten bi j Azzia. Ik had het zelfde als onderstaande mevrouw; garnalen met knoflook en limoen, maar vond het wel erg lekker. Erg eenvoudig, maar zeer smakelijk (juist daardoor) . Het kwam als authentiek op mij
over. (juist door de soberheid ervan)
Niet OK?
nol - Afgelopen zaterdag ben ik met mijn man uit eten geweest bij Azzia. iets te hoge verwachtingen (na het lezen van de eerdere recencies) gehad denk ik. het voorgerecht was oke (thaise kip salade), alleen iets te veel uien. Maar
de hoofdgerechten vond ik heel slecht. Zelf had ik de garnalen in knoflook/ limoen saus besteld. En ik kreeg een stuk of tien droge garnalen half in het jasje uit de oven. Geen sausje, geen garnering en dat moet je dan eten met rijst; hoofdgerecht??? Het hoofdgerecht van mijn man was ook niet bijzonder, kan ik zelf thuis beter maken. Niets speciaals, niets authentieks. Nee, leuk decor, maar zeer matig eten. Zeker niet voor herhaling vatbaar. Echt Thais/ japans eten doe je ergens anders. Vooral jammer voor onze avond, want we hadden wat te vieren.
Blader door alle meningen
Eline77 - Ideale locatie voor de afhaalfans onder ons: voor de prijs van een AH Koken en Stomen maaltijd heb je een complete en gezonde Aziatische maaltijd die je thuis in 4minuten magnetronnen smaakvol kunt opeten! Het blijft een "afhaal chinees" maar
dan wel in een trendy jasje en met verse ingredienten die je kan zien liggen in de vitrines. Da's weer eens wat anders dan wanneer alles achter een houten luikje klaargemaakt wordt... De sambalbij is Azzia (gelukkig) voorbij gevlogen!
Niet OK?
Proever44149 - Het eten is hier echt heerlijk! Authentieke aziatische smaken, zo hoort het! Daarnaast is het pand werkelijk prachtig ingericht, vooral de vogelkooitjes als lampen vind ik erg origineel. Ik heb echt genoten van de overheerlijke Thaise salade en het gesmoorde
rundvlees. Zeker een goede aanwinst voor de Rotterdamse horeca!
Niet OK?
Proever44016 - Ik ben laatst met mijn vriend wezen eten op aanraden van een vriendin. Dit is geenszins tegengevallen. Integendeel, het eten is voortreffelijk en de ambiance goed. Omdat de menukaart nog niet klaar was, kregen we een driegangen verrassingsmenu voorgeschoteld. Eerst
een koude Thaise kipsalade, vervolgens viskoekjes met een verrassende licht pikante saus en als hoofdgerecht Chinese groente met ossehaas. In 1 woord: top! Hoewel het interieur een samensmelting is van verschillende Aziatische invloeden is het niet schreeuwerig. De verschillende stijlen zijn goed op elkaar afgestemd. Azzia is zeker een aanwinst voor de orientaalse keuken minnende Rotterdammers.
Niet OK?
Proever43334 - Wow! Heerlijk gegeten!
Ze werken nu met verrassing menu wat heel goed werkt. Wij moesten zeggen wat wij wel lusten en er werd vers voor ons klaar gemaakt. Erg verrassen! De menukaart houden ze geheim voor de opening. De personeels
zijn erg vriendelijk. Er hangt echt een relaxe sfeers en daar houden wij van.
Na het eten gingen we nog op de loung. Hele goede combi met het restaurant. Meestal moeten we na het eten nog een leuke tent zoeken om na te drinken. Maar dat hoefde daar niet want de loung gedeelte was echt gezellig. Wij vinden de intrieur erg mooi. Natuurlijk de combinatie van tranditioneel en trandy. Goed afgestemd!
Lekker eten, aardige personeels en gezellige sfeers! Wij komen hier zeker vaker terug! Een aanrader!
Niet OK?
Proever43619 - Ik vond het echt super lekker, ik heb er nu al 2 keer gegeten en beide keren was heerlijk. Het ziet er echt heel gezellig uit, heel warm en sfeervol en wat helemaal leuk is, is dat je na het
eten in het loungehoekje nog een drankje kunt doen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Blader door alle meningen
- Aangezien het restaurant,lounge en bar gedeelte nog niet open zijn kan ik hierover nog niet oordelen, wel heeft het afhaal gedeelte een voor nederland nieuw en uniek concept. De maaltijden zijn afkomstig uit verschillende oosterse keukens en het aanbod
varieert , wij bestelden de thaise gele curry met sperziebonen en tjauw-min, dit wordt in een bak met drie vakken geschept en met een speciaal apparaat gesealed en dan in een snelle magnetron opgewarmd. Omdat de zaak nog maar net open was zag het er allemaal nog een beetje knullig uit maar de smaak van het voedsel was erg goed en authentiek en daar gaat het natuurlijk om. Ik heb nog een kijkje genomen in de rest van het restaurant en denk dat deze zaak wel potentie heeft om een hit te worden in Rotterdam. de internetsite is al online: www.azzia.nl