Afgelopen jaar een aantal keren naar Gauchos geweest, voordeel is wel dat je niet hoeft te reserveren en er altijd wel een plekje is. nadeel is dat het restaurant echt ' volgepropt' is met tafeltjes en je hutje mutje zit. Eten is kwalitatief goed, maar ik heb er een hekel aan dat je voor alles moet bijbetalen. Op zich prima om te eten, maar dan uit praktisch oogpunt.
Laatst hier gegeten voordat we aan de overkant naar de bios gingen. Wij bestellen altijd een beef de lomo all in of een gemarineerde grote steak. Dit alles met een lekker gepofte aardappel met zure room. De spinazie is ook heerlijk. Heerlijk vlees en fantastische rode wijnen. Als we echt lekker vlees willen, gaan we naar Gaucho's.
Wij zijn in redelijk wat Gaucho's restaurants geweest, maar deze in Eindhoven was goed. We hadden een leuke en sfeervolle tafel.
Stevige prijzen inmiddels. Hoewel ongelimiteerd, de spareribs zijn inmiddels 18 euro. Alleen vlees dus, alle bijgerechten moeten los worden bijgekocht. En dan is 4 euro voor een halve geroosterde paprika net teveel van het goede. De spareribs zijn van redelijke kwaliteit, zeker niet meer dan dat. Weinig vlees, veel te veel bot.
Lekkere chocolade deserts, bediening attend en vriendelijk.