| Keuken | Turks |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Bourgondischedame 26 april 2012 | |
Onlangs bij Ege gegeten, bediening is vriendelijk en zeer gedienstig, haast onzichtbaar.
CathaH 6 februari 2012 | |
Samen met twee andere personen lekker gegeten bij Ege. Voor mij was het zelfs uitstekend verzorgd. Ik heb een streng dieet (geen gluten, geen (toegevoegde) suikers, geen gist, koemelk is beperkt mogelijk en nog een paar zaken) en dit was absoluut geen probleem. Ze zijn zeer zorgvuldig omgegaan met mijn dieetvoorschriften. Glutenvrij brood was geregeld. Mijn eerste keuze voor het hoofdgerecht bleek niet te kunnen; dit werd direct netjes aangegeven en bij mijn tweede keuze hebben ze met een kleine aanpassing een heel lekker gerecht verzorgd (pakketje van tonijn met groente uit de oven). Ook mijn twee tafelgenoten hebben lekker gegeten. Zeker een aanrader! |
NoortjeEindhoven 18 augustus 2011 | |
Vanavond voor het eerst hier gegeten: leuk om een voor ons 'nieuw' tentje in Eindhoven te ontdekken met lekkere vegetarische gerechten uit een andere cultuur. Voor het serveren van het voorgerecht wordt de tafel al volgezet met heerlijke aperitiefhapjes: vers gebakken brood, gekruide yoghurtdip, olijven, pepertjes en gevulde champignons. Een voorgerecht bestellen is dus eigenlijk niet nodig. Ook daarna grote porties. Lekker gekruid (vooral de yoghurtdips) en op een gerecht na is alles erg lekker. Trek er wel wat tijd voor uit, niet geschikt voor een snelle hap. Alles lijkt vers gemaakt en komt - al dampend - recht uit de oven. Zeker voor herhaling vatbaar! |
Elah 17 november 2010 | |
Inderdaad heerlijke authentieke Turkse gerechten, wij blijven hier komen ... |
Leentje64 24 september 2010 | |
Heerlijke kaart. Ongedwongen bediening.
Geef zelf je mening over Authentiek Turks Restaurant Ege