| Keuken | Spaans |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Op aanraden van een vriend gaan eten.
Hele lekkere gerechten/menu's/gerechtjes.
Erg leuke sfeer hangt er en de bediening is er vriendelijk en netjes.
We werden snel geholpen en het eten stond ook vlot op tafel.
Kortom een leuke gezellige avond.
Leuke tent om een x te genieten.
Een avondje gezellig en gemakkelijk eten in een leuke ambiance, tapasrestaurant Plan B in Breda. Geen hoogstaand culinair niveau maar wel lekker eten en borrelen. De eigenaar zorgt voor een klein beetje theater aan het Kasteelplein.
Gegeten op: 25 september 2012.De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
Laatst hier gegeten en hangt ontzettend gezellige, informele sfeer. Vrolijke bediening, vooral het blonde meisje, maar de tapas zijn niet speciaal. Mijn vriend en ik hadden beide gekozen voor het menu van de chef waarna we nog steeds trek hadden en nog een extra dessert besteld hebben (beide). Voor de sfeer een go, voor echt lekkere tapas ga ik volgende keer liever ergens anders heen.
Rolstoelvriendelijk, vriendelijke professionele bediening, die ook weet hoe ze ongenode binnenlopers netjes en beleefd naar buiten werken, sfeervolle warme inrichting, lekkere tapas, prima kwaliteit-prijs-verhouding, kortom een aanrader.
2x gegeten, het was goed, gezellig en niet duur! Prima bediening, erg gastvrij en we konden zonder scheve gezichten heerlijk natafelen tot 02.00........Echt een aanrader
Schrijf zelf een recensie over Tapasrestaurant Plan B
Schrijf hieronder je recensie over Tapasrestaurant Plan B. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.