ljswever 3 mei 2012 | |
Dit is onderhand een vast adres aan het worden. We hebben voortreffelijk gegeten. Een prima viergangenmenu, goed op elkaar afgestemde subtiele smaken. Hulde aan de kok! En dat in een kleinschalig restaurant in een ontspannen sfeer met een heel attente bediening. |
llusse 8 maart 2012 | |
2 weken terug hier heerlijk gegeten met heerlijk gezelschap. Ik heb me laten verrassen en dat gaat lastig in Rotterdam, aangezien ik al bij veel zaken ben geweest, maar ik had het zelf niet beter uit kunnen zoeken. Het verbaasde me zelfs dat ik zelf nog niet eerder geweest was. Wat een leuke zaak is dit met 2 eigenaren die alles zelf doen (1x keuken en 1 x bediening). Beide heren zijn vakmannen wat zich uit in het heerlijk samengestelde verrassingsmenu, goede bijpassende wijnen en een prettig intiem sfeertje.
M&K1507 19 februari 2012 | |
U leest deze recensies om een keus voor een restaurant te maken. Ons advies is: reserveren. MimosA behoort binnen dit prijssegment tot een van de betere restaurants waar wij gegeten hebben. De kwaliteit van de gerechten is goed. Wij kozen voor het 4 gangenmenu. Mooie gerechten die verfijnt waren qua smaak maar zeker ook qua presentatie. Een en ander werd begeleid door een prima uitgebalanceerd wijn arrangement. De bediening is correct en weet een goede sfeer neer te zetten. Wij wensen u net zo’n gezellige avond als waar wij op terug kijken. |
angeladepangela 23 januari 2012 | |
Heerlijk en gezellig gegeten en gedronken bij Mimosa afgelopen vrijdag! We zijn voor het 5-gangen diner gegaan met een wijnarrangement van Aad erbij. Voor bubbels met een amuse en na nog koffie met een likeurtje.
Proever33059 13 november 2011 | |
Ik was erbij toen Mimosa binnen twee weken na opening in de Iens top tien kwam, en ik ga er sedertdien nog regelmatig heen, simpelweg omdat Aad en Mark me nog nooit teleurgesteld hebben. Afgelopen vrijdag 11/11/11 met een goede vriendin weer voortreffelijk gegeten. Zij is van ver buiten Rotterdam maar vroeg me zelf naar "dat leuke restaurant waar we op een zomeravond op het terras zo heerlijk hadden gegeten".
Esther A 17 september 2011 | |
Waar kom je het nog tegen? Wijn die eerst geproefd mag worden. Je stoel aanschuiven als je gaat zitten. Het huiskamergevoel en smaaksensatie op je bord? Wauw, wij hebben gisteren perfect gegeten en een zeer goede gastvrijheid ervaren. Enige minpunt was dat de deur open stond en ik het erg koud had hierdoor. Aan het einde complimenten aan de kok gegeven. Wij komen zeker terug. |
EMI1961 3 september 2011 | |
Hier meerdere malen zeer goed gegeten. Raar dat dit restaurant door het grote publiek niet ontdekt is. Goede prijs-kwaliteitverhouding, zeer attente zwarte brigade, deskundige witte brigade. Prima tent! . |
fgfranken 2 september 2011 | |
Werkelijk onbeschrijflijk lekker gegeten. We waren met een groep van 6 personen. We hadden het driegangenmenu genomen en ik had echt geen enkel negatieve opmerking kunnen maken over welk gerecht dan ook. We kregen eerst lekkere olijven en prosecco geserveerd van het huis. Dat was het begin van een ervaring die ik heel graag opnieuw wil beleven. Echt een TOPaanrader! Erg bedankt! Mw Franken en groep (mei 2011) |
Katje40 14 augustus 2011 | |
Een etentje bij Mimosa is een Aanrader(met hoofdletter) de sfeer is rustig en warm zonder haast.
J_Binnendijk 4 augustus 2011 | |
Op een wat verstopte plaats in de buurt van Station Blaak zit dit kleine restaurant. Frisse inrichting, Rotterdams vlotte bediening en mooie, lekkere en goed geproportioneerde gerechten. Uitstekend. En wat ook van belang is er wordt niet moeilijk gedaan over ene fles kraanwater op tafel in plaats het tegenwoordig overal absurd dure flessenwater. |
Geef zelf je mening over Mimosa