1 2 3 4 5 ouder »

annepanne annepanne 19 februari 2012

Ben hier vaker wezen eten. Diner, is prijzig en niet in verhouding met de kwaliteit. Lunchen bij tante lord is echter wel een aanrader, helemaal in de zomer op het terras.

denniz denniz 2 november 2011

Kouwe Kak! Jammer, behoorlijk prijzig voor een matig sateetje... Volgende week heb ik er een zakenlunch, ik ben benieuwd of men beter scoort....

nicebite nicebite 29 september 2011

Mooie locatie en smaakvol ingericht. Vriendelijke bediening. Huiswijn niet heel bijzonder (sauvignon blanc iets te zuur) en best prijzig. Dat vond ik eigenlijk ook van de gerechten, voorgerecht van tonijn was heerlijk maar daarna werden de gerechten inhoudelijk minder wat betreft smaak en aankleding maar best prijzig voor wat je krijgt. We zijn hier al wel vaker geweest en wat opvalt is de schommeling van kwaliteit in de keuken, die was deze avond constant maar niet bijzonder. Voortaan houd ik het bij een lunch, die hier prima is overigens.

douanita douanita 26 september 2011

mooie zaak, goede plek langs het water, hebben hier gegeten tijdens spaanse week was leuk menu kwaliteit was goed, maar het duurde bijna 1 1/2 uur voordat we het eerste gerechtje van het menu, kregen totaal duurde het ruim 3 uur , ook verschillende keren om de drankjes moeten vragen en ook vaak verkeerde gerechten van andere tafels aangeboden gekregen, dus eten goed maar bediening laat te wensen over

jansg jansg 17 juli 2011

Bediening onvriendelijk, kakkineus, lijkt meer geïnteresseerd in de sjieke watersporter. We komen hier niet meer!

Katia Katia 5 juli 2011

Mooie zaak op een mooie locatie, maar helaas er kroop een oorworm over het bord! We kregen wel een nieuw gerecht, maar een welgemeend excuus of drankje van de zaak kon er niet vanaf..... Zeer slechte service!! Hierdoor ook niet meer voor herhaling vatbaar!!

J_Binnendijk J_Binnendijk 4 juli 2011

Mooie modern ingerichte zaak, uitstekend eten op het betere eetcafé niveau. Alleen m.i. wat te ruime porties om er gewoon een avondje lekker 'uit' eten te gaan. Bijna vanaf overal een uitzicht op de Nederrijn. Eigenlijk heeft deze zaak alles in zich om mijn predicaat uitstekend te krijgen.

Toch maak ik er 'slecht' (en als het zou kunnen 'zeer slecht') van. In de bar, waar ook kleine hapjes besteld kunnen worden, werkt personeel, en wordt binnen GEROOKT, de asbakken staan uitgebreid opgesteld. Bedrijven die zo slecht omgaan met de regels en wetten moeten m.i. per direct gesloten worden. Want als je al in de bar de regels aan je laars lapt dan hebt ik ook mijn twijfels aan de gang hygiëne regels die op andere plaatsen in het etablissement van toepassing zijn.

Marijkeen Marijkeen 26 juni 2011

fantastische locatie aan het water, afgelopen vrijdag geweest en we vielen met de neus in de boter want ze hadden kreeft en bubbels.
De zaak zag er prachtig uit en er was zelfs livemuziek.
Een echte aanrader

JNB31 JNB31 3 juni 2011

Ondanks dat er nog voldoende plaats op het terras was, werden wij om 16.30 uur geweigerd voor een drankje. Als reden werd aangedragen dat het vanaf 18.00!! uur mogelijk moest zijn om te eten en men dus geen bezoekers wilden die alleen een drankje zouden bestellen...
Een dergelijke ongastvrije houding ben ik nog nooit tegengekomen! Afknapper dus en alle reden om, ondanks de mooie ligging, hier niet meer terug te komen!!

Pieter H. Pieter H. 24 mei 2011

Nadat ik hier een keer eerder aardig had geluncht, streken we opnieuw neer op het schitterende terras. Na vijf minuten kwam een van de serveersters en kort na de bestelling kwamen er nog twee om op te nemen. Communicatie...
Na de drankjes zagen we langere tijd niemand. Toen het eindelijk lukte de aandacht te trekken en we vroegen of we iets te eten mochten bestellen, zei het meisje dat dat mocht. Pffff... wij blij natuurlijk.
Het broodplankje, bestaande uit een bord met drie soorten afgebakken brood en een bord met diverse smeerseltjes bleek een aanfluiting. Een brood wat zo plat en droog dat het oneetbaar was. De tapenade en de kazige, zwetende kruidenboter waren slecht van smaak. Op onze klacht haalde een serveester het brood met de hand zo van ons bord (in plaats van netjes het geheel mee terug te nemen). Ook de tapenade nam ze mee. Even later kwam ze op luide toon aan tafel vertellen dat de kok had gezegd dat het brood prima was en met de tapenade was ook niets mis. Ze zette het schaaltje weer zo voor ons neer. We moesten ons best doen om haar te overtuigen dat deze reactie absoluut niet kon.
Niet de meisjes in de bediening maar de restaurateur-eigenaar krijgt van ons de schuld: die neemt onervaren personeel aan, coacht niet en bezuinigt op kwaliteit.

1 2 3 4 5 ouder »

Geef zelf je mening over Restaurant Lounge Tanteloes