Geweldig gegeten.Leuk restaurant, goede bediening en perfect eten. Niet zulke hele grote porties maar het mandje stokbrood erbij was afdoende. De entrecote was heerlijk.
Heerlijk eten, duidelijk met zorg en liefde bereid. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. gezellig en bijzonder vriendelijke bediening. Gezellige ambiance en we gaan het nog een keertje weer uitproberen als het mooi weer is. lekker op het terras.
Meerdere malen hier gezellig enn heerlijk gegeten een aantal malen als groep en ook 2 personen. Goede bediening en uitleg van de spijzen.
Aanbevolen!! F & A
Als beheerders van de BB de Eshorst in Haren verwijzen wij onze gasten graag door naar deze brasserie. Naast een goede sfeer en prima ambiance is het dagmenu heerlijk en betaalbaar (9,95). Wat ons betreft zijn ze het hele jaar iedere dag geopend.
Wij gaan ca. 1x per jaar eten in dit restaurant. Wat opvalt is de continue prima kwaliteit van de menu's en de vriendelijke informele bediening. Recentelijk heeft een verbouwing plaatsgevonden die het restaurant een originele trendy uitstraling geeft. Dit alles tegen zeer betaalbare prijzen. Een aanrader!