Verse zeetong gegeten met vrienden van ons. Ronde tafel bij het raam. Wederom prima klaargemaakt en de service was zoals altijd helemaal goed. Vriendelijk en correcte bediening.
Vanavond met de aktie coupon van Sweet deal hier gegeten. Wij werden aangenaam verblijd met een verrassingsmenu. Na twee heerlijke vis amuses, gevolgd door verschillende soorten mini broodjes met olie, tapenade en kruidenboter, kregen we als voorgerecht carpaccio van tonijn met kikkererwten en couscous. Een zeer lekkere combinatie! Het hoofdgerecht bestond uit hertenbiefstuk met een wilde bessen saus op een bedje van paddestoelen, omlijst met een pastinaak puree en spruitjes. Daarbij werden gegrilde en gekruide krieltjes geserveerd, samen met rode kool. Het dessert was voortreffelijk: een bolletje zelf gemaakt kaneelijs met chocoladelepel en een dressing van caramel. Daarnaast nog een huisgemaakte tiramisu. Maar zelfs het potje thee was een lust voor het oog, het betrof een Numi theebloem die ontluikt in het warme theewater. Vergezeld van een pannacotta met chocolademouse, een brownie bonbon en een 80% chocoladebonbon. Dit alles voor een zeer aangename prijs. Zelfs als je het volledige bedrag zou moeten betalen, is het de moeite waard om hier een keer te eten!
Wat achterhaalde en oubollige inrichting? Het ziet er heel netjes en gastvrij uit en je hoeft er niet op je tenen te lopen uit vrees een design molecuul om te stoten. Zeer gastvrij en vriendelijk onthaal, alsof ze net op je zaten te wachten, en het menu is zeer overzichtelijk. Eten is van uitstekende kwaliteit, met zorg opgemaakt en met de grote flexibiliteit in de menus van een alleszins redelijke prijs.
Met zes man voortreffelijk gegeten in dit compleet gemoderniseerde restaurant. Keuken fantasievol, modern , maar vooral lekker. Bediening aardig maar soms iets te aanwezig. Prijs/kwaliteitsverhouding keurig.