| Keuken | Argentijns, Spaans & Vis |
| Huiswijn per fles | €13.50 |
| Huiswijn per glas | €2.50 |
| Openingstijden | 15.30-22.00, ma gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
oldz 7 mei 2012 | |
Brandschone, frisse toiletten, aan het einde van de avond(!), bijzonder vriendelijk personeel, scheutig met antwoord op vragen, ons vlees was lekker gegrilld, mìnstens zo mals als je van de verschillende snedes mag verwachten, verrassende sausjes en de 'hispanic' ambiance die in z'n kenmerkende eenvoud boekdelen spreekt. Èrg fijne winkel waar ik terug zou gaan. |
FMoreno 21 april 2012 | |
Excelent Restaurant!
patali 21 januari 2012 | |
Het is ons erg tegen gevallen. Erg veel tapas werden gefrituurd en het vlees was ook allemaal niet van al te beste kwaliteit. Ook was het iet mogelijk om een aantral tapasgerechtjes tegelijk te krijgen. Met 4 man kreeg je dus steeds 1 gerechtje en even later pas het volgende. Wat maakt het nou uit om er steeds 3of 4 te serveren? Gelukkig zaten we boven want beneden is een soort cafetaria uitstraling. De garnering was bij 3/4 van de gerechtjes hetzelfde: slamix uit de supermarkt. Voor ons nooit meer! |
Connie en Johan 15 augustus 2010 | |
Geweldig! Eindelijk een restaurant waar ze weten wat echte tapa's zijn zoals met de hand gesneden serranoham, met mosseltjes gevulde paprika's en de inktvisjes in inkt gestoofd. Eigenlijk was alles wat we hebben gegeten heerlijk. Echt een restaurant om voor om te rijden.
norb 27 april 2009 | |
Op basis van onze wijnkeuze kregen we ongevraagd advies om ander vlees te kiezen. Dat bleek een prima advies. Weliswaar werden entrecotes verward met rosbief, maar de entrecotes waren verschrikkelijk mals en hadden de perfecte grill-smaak. Als voorgerecht hadden we serrano-ham. Die werd ter plekke gesneden en was ook voortreffelijk van smaak. Tenslotte was de bediening zeer attent, maar ook passend terughoudend. Al met al was het een verrassende avond. |
Geef zelf je mening over Navarro