Annemarie77 2 april 2012 | |
Wat een leuk restaurant, bediening is super en je eet gewoon lekker voor weinig geld, je mag ook mee lopen naar de keuken om te kijken wat je wilt hebben. |
petrom 15 maart 2012 | |
Gisteren woensdag 13 maart met mijn echtgenote hier via groupon gegeten.
rogierr 14 maart 2012 | |
Ook met een groupon hier gegeten, maar kan me totaal niet vinden in de mening hieronder weergegeven met 'slecht'. Op de groupon staat vermeldt dat je een van de drie dagmenu's krijgt, maar je kan tegen kleine bijbetaling een gerecht van de kaart kiezen.
vlot06 13 augustus 2011 | |
Al weer enige tijd geleden dat we hier gegeten hebben, het eten is eenvoudig maar goed van smaak, bediening is zeer vriendelijk, de inrichting is saai. Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. |
Rat77 26 mei 2011 | |
Na wat ervaringen van vrienden zijn we naar Meram geweest, restaurant is een groot woord voor deze sjieke shoarma/donerzaak. Grill wordt klaargemaakt op een gasgrill en niet op een houtskool grill zoals het zou moeten. Porties zijn ook veel te weinig. Bij een mixed grill verwacht je diverse soorten vlees in overvloed maar helaas was dit teleurstellend. bediening is snel en vriendelijk maar voor ons niet de moeite waard voor een 2e bezoek |
AadN 26 mei 2011 | |
Via groupon aanbieding op uitnodiging bij dit 'restaurant' terechtgekomen. Het eten en het restaurant zelf gaven ons de indruk in een gaarkeuken terecht te zijn gekomen. Ik heb zelf geen ervaring met groupon maar het lijkt mij dat je hier aan meedoet om je restaurant bekendheid te geven, niet om te laten zien dat je in bulk voorgekookt voedsel in korte tijd op de tafel kan zetten. Smakeloze soep met een paar stukjes vlees ging vooraf aan een koud hoofdgerecht met iets wat aubergine met lamsvlees moest voorstellen, maar als zodanig niet herkenbaar was in vorm of smaak. De Baklava was enkel zoet en verder was er geen smaak aan te ontdekken.
mickey67 25 mei 2011 | |
Met 4 personen met Groupon vouher hier gegeten.
MyriamT 24 mei 2011 | |
Met man en kinderen via Groupon bij Meram gegeten. Ruim voldoende Turks brood op tafel. Bleek echter geen keuzemenu, maar een vast 3 gangen menu. Als je wat anders wilde moest je bijbetalen. Was best lekker, maar wat ons betreft niet voor herhaling vatbaar. |
Proever68655 18 mei 2011 | |
via groupon daar gegeten.
bianca72 18 april 2011 | |
Ook wij genoten via Groupon van het heerlijke eten van dit eethuis. Ik kan mbt de werkwijze verwijzen naar de recensies hieronder... Vooraf heerlijk brood met heerlijke soepen, heerlijk hoofdgerecht (heerlijk malse lam en kip) en geweldig nagerecht: we waren met 4 personen en kregen een proeverij van meerdere nagerechten. Zeer vriendelijk, amicale en meedenkende bediening. Ik kan verder kort zijn: een absolute aanrader. |
Geef zelf je mening over Restaurant Meram