Al weer enige tijd geleden dat we hier gegeten hebben, het eten is eenvoudig maar goed van smaak, bediening is zeer vriendelijk, de inrichting is saai. Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding.
Na wat ervaringen van vrienden zijn we naar Meram geweest, restaurant is een groot woord voor deze sjieke shoarma/donerzaak. Grill wordt klaargemaakt op een gasgrill en niet op een houtskool grill zoals het zou moeten. Porties zijn ook veel te weinig. Bij een mixed grill verwacht je diverse soorten vlees in overvloed maar helaas was dit teleurstellend. bediening is snel en vriendelijk maar voor ons niet de moeite waard voor een 2e bezoek
Via groupon aanbieding op uitnodiging bij dit 'restaurant' terechtgekomen. Het eten en het restaurant zelf gaven ons de indruk in een gaarkeuken terecht te zijn gekomen. Ik heb zelf geen ervaring met groupon maar het lijkt mij dat je hier aan meedoet om je restaurant bekendheid te geven, niet om te laten zien dat je in bulk voorgekookt voedsel in korte tijd op de tafel kan zetten. Smakeloze soep met een paar stukjes vlees ging vooraf aan een koud hoofdgerecht met iets wat aubergine met lamsvlees moest voorstellen, maar als zodanig niet herkenbaar was in vorm of smaak. De Baklava was enkel zoet en verder was er geen smaak aan te ontdekken.
Zo snel als het eten op tafel verscheen, zo traag werden de drankjes gebracht.
Kortom: geen aanrader
Met 4 personen met Groupon vouher hier gegeten.
Eten is lekker maar er was geen keuzemenu zoals de deal aangaf. Binnen een uur weer buiten. Wij kwamen vroeg binnen rond 18:00 uur gereservererd er waren geen gereserveerde tafels bij het raam maar op verzoek mocht ik hier niet zitten.
voor de klanten die meer zullen uitgeven deze avond? Klant is koning stond op de Voucher. Dus niet!!
Met man en kinderen via Groupon bij Meram gegeten. Ruim voldoende Turks brood op tafel. Bleek echter geen keuzemenu, maar een vast 3 gangen menu. Als je wat anders wilde moest je bijbetalen. Was best lekker, maar wat ons betreft niet voor herhaling vatbaar.