Kwaliteit prijs verhouding is goed. Leuke ambiance op prachtige lokatie in het centrum van Utrecht.Voor ca €23 krijg je een 3 gangen menu (excl drank), verwacht voor die prijs geen haute cuisine, maar een prima maaltijd. De aankleding van het restaurant is sfeervol en verwacht je niet snel bij dergelijk restaurant. Doordat het gevestigd is in de werfkelders, kan het geheel overkomen als een doolhof, maar dat heeft mijn inziens zijn charme en heeft een verrassend effect. Personeel leverde voldoende service, echter het onderlinge geflirt tussen het personeel (zoenen aan de bar!) mag van mij van minder. Mijn maaltijd: voorafje rode mul, hoofdmaaltijd mixed grill was ruim voldoende tot goed, toetje creme brulee was van mindere kwaliteit. Overall was het eten goed, de sfeer goed en lokatie uitstekend, maar het personeel minder. In mijn eindoordeel en daar de prijs in meegenomen kom ik tot de kwalificatie redelijk tot goed. Leuke tent om met een paar collega's of vrienden een hapje te eten, dus met hen kom ik nog wel eens terug.
Goede en goedkope keuze om te eten (€23,95 pp, 3 gangen), maar helaas merk je dit wel aan de kwaliteit. Vlees en vis redelijk gebakken en op orde, maar de bijgerechten lijken bij elkaar geflanst. De frites waren slappig en lauw. De salade die erbij kwam was karig, maar gelukkig wel aangemaakt met een beetje dressing; dit in tegenstelling tot de salade bij de zalm en carpaccio die 'kaal' komt. De gerechten zelf waren wel goed op smaak, maar de carpaccio verdronk in de pesto.
Pluspunten waren voor ons het lekkere kokosijs, de manier waarop de zaak is ingericht en de vriendelijke bediening. Het is een ingewikkeld restaurant met allemaal kamertjes en zalen waar gegeten kan worden. Een logistieke nachtmerrie, maar wel goed gedaan door de bediening. De aankleding is kitsch en eigenlijk net iets te donker (in het gedeelte waar wij zaten, bij het bioscoopscherm)
Er is een aanbieding om voor €30,- pp uit eten te gaan (excl. drank, maar wel de 3 gangen) en daarbij een bioscoopje te pakken (bij Pathé).
Redelijk geprijsd, mooie ambiance op een leuke lokatie in Utrecht. Personeel is vriendelijk maar zeer onervaren. Lopen veel jongens en meisjes rond die hun werk niet zien, borden van een eind op tafel kwakken, en er is weinig structuur in de bediening.
Dan het eten. Ik begrijp de formule, ik snap dat in combinatie met de prijs er concessies gedaan moeten worden. Maar het is niet hoogwaardig. Veel lijkt uit een potje te komen of prefab te zijn. Geen uitgebalanceerde smaken, duidelijk niet het beste vlees en vis. En de huiswijn is vlak en oninteressant.
Niet voor herhaling vatbaar wat ons betreft, ondanks de prijs en ondanks de aankleding van de zaak.
Eten is redelijk, je zou het thuis ook kunnen maken. Het is niet erg hoogstaand, maar dat verwacht je ook niet. Prijs/kwaliteit is goed. Erg gezellig restaurant. Ideaal voor grote groepen
Gisteren voor het eerst bij de nieuwe Humphrey's in Utrecht gegeten. Het eten was zoals je van het Humprey's-concept kan verwachten: goed en voor een leuke prijs! Echter, de ruimten zijn zo schaars verlicht dat ik amper heb gezien wat er op mijn bord lag. Dat is kennelijk ook de reden waarom er kleine lampjes in de vorm van een wasknijper worden uitgereikt om de menukaart te kunnen lezen, want dat is natuurlijk wel de bedoeling. Het moet toch niet gekker worden!!