6.2
6.5

KeukenFast food
Openingstijden10.00-20.00, vr-za 10.00-05.00

Caroline77 Caroline77 24 juli 2009

Ik raad niemand dit erbarmelijke filiaal aan, wil je iets eten in een verwelkomende sfeer, zonder de verdwaalde fysieke restanten van het personeel (lange blonde krullende haar aangetroffen in het broodje...). Echt tenenkrommend slecht personeel.

Proever60053 Proever60053 11 mei 2007

Ik ben de afgelopen maanden 2 keer bij de vestiging aan het Stadhuisplein geweest en was daar erg tevreden over de kwaliteit en service. Vandaag ben ik voor het eerst (en voor het laatst) bij deze vestiging geweest. Ik werd geholpen door een jongen, hij leek nauwelijks 15 jaar, die blijkbaar ter plekke werd ingewerkt. Alles moest hij vragen. Hij liet het mes op de grond vallen nadat hij het brood gesneden had en legde het gewoon weer terug, klaar voor het volgende gebruik. De ingredienten werden op het broodje gesmeten. Ik was nog bezig met het uitkiezen van de tomaat, komkommer etc. en werd tegelijkertijd gesommeerd om alvast te betalen. Het stel dat na mij kwam, is halverwege hun bestelling weggelopen. Dit leidde tot enige vragende blikken onderling van het personeel. Ik zei dat ik me voor kon stellen dat deze mensen weg liepen vanwege de bediening en de hele gang van zaken en kreeg een beledigde blik terug. Op dat moment had ik ook weg moeten lopen. Helaas, even later zat ik aan een tafeltje met een broodje dat niet eens normaal in het papier was gewikkeld. Jammer dat zo\'n goed concept zo vreselijk verknald wordt. Het is extra jammer dat deze vestiging zo slecht is aangezien de inrichting leuker is dan op het Stadhuisplein. Zo staat er een leestafel met tijdschriften en is het licht veel prettiger. De andere vestiging heeft veel tafeltjes in een hel verlichte ruimte. Desondanks zien ze mij op het Rodezand niet meer terug!

Proever43259 Proever43259 8 februari 2006

Gebruik gemaakt van de aanbieding in de spits en een wit broodje steak and cheese gegeten. Het viel goed in de smaak, ik ga daar zeker vaker een broodje eten. In Shanghai vorig jaar ook een keer naar de Subway geweest maar daar smaakte het echt niet.

Proever34875 Proever34875 7 februari 2006

Groot restaurant met veel ruimte.

Proever43003 Proever43003 1 februari 2006

Het is een grote Subway waar de kwaliteit van de broodjes prima is.
De snelheid van de bediening is goed in aanmerking genomen dat ze nog maar 3 weken open zijn

Geef zelf je mening over Subway