| Keuken | Mediterraan |
| Minimum menuprijs | €25.50 |
| Openingstijden | 16.00- , gesloten ma Meld dit restaurant als niet meer open » |
hetgerecht 19 februari 2012 | |
We hebben heerlijk gegeten. We namen het driegangenmenu en het verrassingsmenu en beiden waren heel goed. Een gezellige bediening zorgde ervoor dat we tevreden huiswaarts gingen! |
Beertjehol 12 september 2011 | |
Heerlijk gegeten! Gezellig restaurant en de bediening heeft oog voor detail. Wat een leuke zaterdagavond was dat. |
CarolineenRob 7 juni 2011 | |
Heerlijk gegeten, carpaccio en gegrilde tonijn met gebakken gamba's met wasabi en ketjap/gember dip zijn echte aanraders. Het smolt op de tong. In dit seizoen asperges gegeten, bereid op de originele manier, 5 asperges, beenham, hard gekookt ei, gepofte krieltjes en geklaarde boter, het was heerlijk.
Proever52315 15 november 2010 | |
Prima restaurant. We voelden ons welkom, bediening deskundig en gastvrij en de inrichting is sfeervol. Jammer dat het vlees niet biologisch is maar de vegetarische maaltijd was lekker en afwisselend. |
Proever83518 3 november 2008 | |
Op een drukke zaterdagavond heb ik mogen genieten van het heerlijks dat La vie te bieden heeft. Mijn proeverij vooraf (op aanraden van de spontane gastvrouw) was een ware verrassing. De kleine culinaire gerechtjes waren stuk voor stuk smaakvol en mooi afgewerkt.
Geef zelf je mening over Restaurant La Vie