1 2 3 ouder »

kokentrecote kokentrecote 5 januari 2012

uitermate slecht gegeten! alles lijkt uit de diepvries te komen en daarna opgewarmt te worden in de magnetron.
de producten zijn alles behalve vers, ik heb eerlijk gezegd nog nooit zo slecht gegeten in een restaurant dat hier mensen zijn die hier anders over denken hebben waarschijnlijk nog nooit iets bij de macdonalds gehaald daar kan je beter eten dan in dit ongezellige restaurant waar alle sausjes in weggooi plastic bakjes wordt geserveerd. een 7.2 voor dit eten ik zou niet weten waar dit cijfer vandaan komt maar ga hier nooit meer eten en raad het ook iedereen af!

anda anda 23 november 2011

's middags op terras gezeten, even binnen gekeken, zag er sfeervol uit, dus besloten om er 's avonds te gaan eten, Maastrichtste specialiteit besteld "Zoervleis", enorm teleurstellend, veel saus,zoeken naar paar stukjes vlees, frieten en tomatensoep waren wel lekker!

makanmakan makanmakan 15 september 2009

Gisteren gegeten met een vriend. Daar de warme ciabatta gehakt en clubsandwich gehad. Mooie goede royale porties. Ook erg smaakzaam. Hoewel de ciabatta kwa prijs-kwaliteit wel klopte (7 euro), was de club toch wel aan de dure kant (14 euro). Verder niet moeilijk over doen want het was wel lekker. Bediening ook vlot en behulpzaam. Ik kom hier wel terug als er toevallig een plaatsje is, want als ik van plan ben een terrasje te pakken op het vrijthof, is dat meestal willekeurig en maakt waar niet veel uit.

Barry Barry 16 april 2009

Vorige week wezen eten met een aantal mensen. De avond was zeker gezellig, de service ook redelijk goed. Alleen het eten was niet echt heel goed. We hadden een 4 gangen menu gekozen( bleek een 3 gangen menu te zijn met thee) en het hoofdgerecht schnitzel met pepersaus. Pepersaus was veels te veel en veels te machtig.
De schnitzel was veels te droog.

Daarom zullen ze ons niet meer terug zien in nieuw bruin

FoodzDrinkz FoodzDrinkz 9 november 2008

Tegenwoordig gaan wij niet meer vaak eten in een willekeurige zaak in Maastricht, het valt vaak een beetje tegen qua prijs kwaliteit.
MAAR! Toen kwamen wij zaterdagavond langs nieuw bruin lopen, en de zaak zag er gezellig uit dus we dachten, waarom eten we even niet iets hier.. ondanks ons voornemen.
We bestelden 1x de weekschotel en 1x de weekspecial, respectievelijk Forel op vlaamse wijze voor 9,95 en Eendenborst voor 17,50. In één woord.. FANTASTISCH! Een goede tip van de ober, die ons deze gerechten adviseerde. De bediening was erg vriendelijk en ze hadden verstand van zaken. Dit was na lange tijd weer eens een goede ervaring met de horeca Maastricht!

Proever82015 Proever82015 19 oktober 2008

Ik heb hier op een koude, zonnige dag op het verwarmde terras een vegetarische pasta gegeten, die smakeloos en duur was. Mijn tafelgenoot had een tosti, die er goed uitzag en wel lekker was. Het personeel was erg ongeïnteresseerd en haastig (liep gewoon weg terwijl we nog aan het bestellen waren).

Bourgondique Bourgondique 4 oktober 2008

We zijn hier met onze vriendengroep van 17 personen gaan eten, we hadden de zaal gereserveerd op de 1e verdieping. We kiezen uit een leuk menu. De ontvangst was goed, alles was in orde, het eten was lekker en het ging vlot en de wijnen waren prima. De mannen besloten om maar eens alle bieren te proberen van de tap, maar bij 4 stuks zijn ze gestopt. Ze hebben er blijkbaar 10 bieren van de tap, maar een jongeman wist ons te vertellen dat een tap het zgn. gemeentepils bevatte, ze hadden nog humor ook daar bij Nieuw Bruin.

Bourgondique Bourgondique 12 augustus 2008

Afgelopen week een drankje gedronken bij Nieuw Bruin op het terras. Het was een van de drukste terassen rond elf uur savonds en er hing een gezellige sfeer.Mensen stonden zelfs op de straat te drinken dus je zou zeggen dat dit café iets goed doet. Wat me opviel is dat ik bij het bestellen van een bacardi cola, een groot glas kreeg met veel bacardi én een flesje cola. Dat is nog eens een echte bacardi cola, niet die aanlenglimonade die normaal geserveerd wordt met veels te veel ijs erin. Bestel je normaal 1 baco voor 4 euro, hier krijg je er 3 in 1 voor 6 euro. Dit terras wordt mijn stamterrasje hoor.

Bourgondique Bourgondique 12 augustus 2008

Wat een leuk restaurant is dit!We hadden beide de dagschotel besteld (mixed grill) voor 9,95.. en deze was echt fantastisch.Mals stukje biefstuk,varkenshaas en een lekker merguez worstje met sausjes, salade en frites. Een hele leuke prijs voor het Vrijthof. Ik heb hier vaker 18 euro voor betaald bij andere gelegenheden, en de mixed grill bij nieuw bruin doet er echt niet aan onder. De prijzen van de drankjes vielen ook allerszinds mee, met zn tweeen een rekening van 35 euris voor 2 dagschotels, 2 cappuccino en een aantal biertjes. Dit is een van de weinige restaurants op het Vrijthof waar je je niet meteen in je nek voelt geslagen...

Bourgondique Bourgondique 9 augustus 2008

We(mijn 2 kinderen, mijn vrouw en ik) hebben bij Nieuw Bruin op het terras gezeten om even snel iets te eten. De kinderen hadden heerlijke pannenkoeken en wij hadden elk een kogelbiefstukje met champignonsaus, nou deze was echt prima. Het mes gleed er werkelijk doorheen, en de bediening was ook nog eens vlot. Daarna begon een van onze kleine een beetje moe te worden, en de vriendelijke ober bracht spontaan een kleinigheidje, waardoor de kids weer helemaal gelukkig waren. De zaak is mooi, de bediening is prima en het eten was goed. Een blijvertje als het aan ons ligt.

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Grand Café Nieuw Bruin