pepita 20 april 2011 | |
Redelijk gegeten, zeker niet slecht, maar ook niet bijzonder. Tussen de gangen door was het lang wachten. De bediening was jong en onervaren. Diverse keren ( we hadden 2 overnachtingen ) werd de bestelling niet goed opgenomen. Jammer. |
eten1744 30 oktober 2010 | |
Uitstekend gegeten. Erg gezellig. Gekozen voor de "plat du jour". Zowel voor mijn partner als voor mij zelf was het gerecht zeer goed bereid en erg smaakvol. Personeel zeer vriendelijk. |
martijger 19 augustus 2010 | |
Heerlijk eten (wij aten vooraf zalm en eendeborst, heerlijk en lekker licht en als hoofdgerechten kreeft en boerderijhen), in een prachtige omgeving (sfeervolle brasserie gelegen in een hotel midden in het bos!) met kundige bediening (zeer professionele ober). Minpunten: de muziek (jaren 60-70) en de risotto (klef!). |
Proever51445 6 februari 2007 | |
Meer dan een jaar geleden had ik hier uitstekend geschreven, wij komen hier al jaren in het hotel en verheugen ons altijd op het diner in dit restaurant, helaas is er een personeelswisseling geweest, de kundige en zeer vriiendelijke ober is helaas vertrokken, om 19.00 was de gratin op en kreeg ik een heleboel patat in de plaats, niet correct, er werd stevig sigaar gerookt en dat vond ik ook minder, door meer dan 3 obers geholpen, heeft ook niet mijn voorkeur, maar dat terzijde, vroeger was het elke euro waard omdat het een feestje was hier te dineren, ik hoop dat men hier iets aan doet om het niveau weer als vanouds te krijgen. |
Geef zelf je mening over Brasserie De Paris