Gabry 6 september 2011 | |
Na een mindere ervaring, wat te wijten was aan personeelsgebrek en een stuntelige nieuwe serveerster (wilt u een glaasje ozon?), dit restaurant weer bezocht. Gelukkig is dit nu goed bevallen; bediening vriendelijk en professioneel en het eten is prima voor wat je bij een Nl-Griek kunt verwachten. Vooral als je bedenkt dat de uitbater geen Griek is! |
yoost 8 februari 2011 | |
Inrichting zoals je mag verwachten, traditioneel.
SonjaIens 11 juni 2010 | |
weer heerlijk gegeten in dit knusse restaurantje. het vlees is van goede kwaliteit en de mensen zijn erg vriendelijk. bij binnenkomst een glaasje ouzo van het huis. verder vlotte bediening en prima prijzen. |
Fylo 25 oktober 2009 | |
Vandaag een keertje afgehaald omdat een van ons ziek was, en het was ook thuis weer heeeeeerlijk!! Ook thuis een aanrader. Een dikke 9! |
Elvira 31 januari 2009 | |
Heerlijk eten, erg vriendelijk personeel. Ruime porties die smaakvol zijn en prima voldoen aan wat ik bij een Griek wil eten. Een aanrader! |
john h 20 november 2008 | |
Als je van veel vlees houdt is this the place to be. Je krijgt namelijk echt een bord vol als je de mixed grill besteld. Als echte vleeseter kon ik dat waarderen. Over het algemeen lekker eten. Aardig, oplettend personeel. |
Proever67752 4 oktober 2008 | |
Als je van veel vlees en patat houdt en niet van groente, dan moet je gaan eten bij Olympus. We hadden gekozen voor een varieteit van Griekse gerechten, maar het kwam er op neer dat er giga veel vlees met patat op tafel kwam. Hier hadden we toch wat meer van verwacht, zeker als je hiervoor ruim 90 euro per stel voor moet afrekenen. Baklava was oud en rook muf, zeker niet zelf gemaakt???
Proever71201 13 februari 2008 | |
inmiddels wel een gratis ouzo bij binnenkomst! nette en vriendelijke bediening, op de kaart veel vlees. de gerechten worden geserveerd met een salade en wat frietjes. niet echt ruime porties. qua smaak doen ze niet onder voor de doorsnee griek. de prijs/kwaliteitverhouding is daarmee netjes. we vonden het prima eten voor een snelle hap maar niet voor een gezellig avondje uit. misschien komt dat ook door de aankleding, felle verlichting en de wachtende afhalers in het halletje. wat ons betreft eens en niet nog een keer! |
Proever60515 16 juni 2007 | |
\"Meneer,goedenavond, heeft u ook psaronefri?\" \"Huh, is dat Grieks of zo?\" \"Jazeker!\" \"Ja, dat kan ik niet weten want ik ben geen Griek...\" Zo begint dan je avond bij de enige Griek in Berkel e.o. De bediening is het eten zelf: Totaal ongeïnspireerd en ongeInteresseerd.
marcopolo49 9 maart 2007 | |
Niet goed, maar zeker niet slecht. Wil je snel een hap redelijk grieks eten naar binnen werken en je bent toch in Berkel? Dan kun je hier zeker aanschuiven. |
Geef zelf je mening over Olympus