| Keuken | Hollands |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
brunab14 14 mei 2012 | |
Een dik uur op ons eten moeten wachten, eten was aangenaam, niet bijzonder. Duurde erg lang voordat tafel afgeruimd werd en bediening was niet vriendelijk. (op één jongeman na, die deed erg zijn best) Als je nog iets te drinken wilt, dan moet je het personeel zoeken, ze komen niet langs. Tafels dicht op elkaar dus bij gang naar het toilet buik inhouden, personeel ging ook niet voor je aan de kant. Geheel tegen onze principes in géén fooi gegeven. Niet voor herhaling vatbaar. |
Huissenaar 5 maart 2012 | |
Restaurant waar je goed en eenvoudig kunt eten. Soms kan het een beetje koud zijn wanneer je in de winter in de serre zit. Over het algemeen vind ik de inrichting en sfeer niet echt geweldig, maar dat is een persoonlijke mening. Bediening is oke, er loopt een meisje/vrouw, kijkt niet altijd vriendelijk maar ze heeft wel wat! Teminste dat vind ik! Wil je even snel Hollands eten, kun je hier goed terecht. |
NL_H 17 januari 2012 | |
Eten lekker, maar bediening onvriendelijk. We kregen een tafel aangeboden naast een open deur, die niet dicht mocht. (In januari...) Ik kom zeker niet terug! |
C-Janssen 21 december 2011 | |
Goede ervaringen gehad, maar de laatste tijd wat minder. Een aantal weken geleden een glas wijn over mijn vrouw en een sorry kon er nog net vanaf.
mikieeeg 17 november 2011 | |
heerlijke tournedos op met lekkere bijgerechtjes (groenten zoals bloemkool, spruitjes, rauwkost, zoete peren en verder gepofte aardappel, gebakken aardappele en patat+laten we de diverse suasjes niet vergeten). Het was heerlijk, vooraf ook, toen hebben we vispaletje en geitenkaasje met bladerdeeg en salade op.
Geef zelf je mening over De Betuwe Restaurant