| Keuken | Frans |
| Gemiddelde menuprijs | €32.00 |
| Minimum menuprijs | €29.00 |
| Huiswijn per fles | €16.00 |
| Huiswijn per glas | €2.40 |
| Openingstijden | 17.00-23.00, ma & di gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
‘Werkelijk alles is goed aan dit restaurant: het decor, de service en vooral de heerlijke gerechten.’ Het begint al bij de bediening die ‘keurig je jas aanneemt en weet te onthouden welke jas bij wie hoort’. De hele avond is het personeel ‘prettig aanwezig’ en er wordt dan ook ‘uitgebreid de tijd genomen’ om toelichting te geven bij de gerechten. Al kan niet worden ontkent dat er ook zo nu en dan ‘iets misgaat’. Voor de gerechten worden veel ‘seizoensgebonden ingrediënten’ gebruikt die echt ‘van topkwaliteit zijn’. Aanrader dus!
Carlaxx 22 februari 2012 | |
Afgelopen 1 februari hier een 4 gangen diner gegeten met een groep ivm verjaardag.
koen106 24 oktober 2011 | |
Weer uitstekend gegeten, en ook heerlijk gedronken, de cervaro in combinatie met de fazant was waanzinnig! Dank je Sacha en tot snel weer.
Hadassa 14 oktober 2011 | |
Ben hier laatst geweest voor een high tea. De hartige en zoete lekkernijen waren prima, het zag er allemaal lekker uit en smaakte goed. Een minpunt is het 'afgepaste': je moet een theezakje uitkiezen en dan zetten ze één pot. Wil je nog meer, dan moet je bijbetalen voor de 2e! Ik zou zeggen: bij een high tea hoort onbeperkt thee, zorg voor voldoende heet water en theezakjes. Wat de ambiance betreft; we waren (zaterdag 15.30 - 17.30 uur) de enige gasten: het is meer een dinergelegenheid waarschijnlijk. Verwacht 's middags dus geen gezellige drukte. |
cpulleman 7 oktober 2011 | |
Onlangs (eind september) heerlijk gegeten bij Brasserie Buuren. Mijn disgenoten hadden een heerlijke soep van de chef, bloemkoolsoep. De zalm die ik zelf als voorgerecht had, was lekker, maar haalde het niet bij de andere voorgerechten. Hoofdgerecht was heerlijk. Mijn ervaring is dat met name het menu van de chef echt fantastisch is. Bediening is uitstekend, maar ik mis de persoonlijke touch. Buuren blijft een restaurant waar je regelmatig naar teruggaat voor een heerlijk diner! |
NielsvanZ 8 augustus 2011 | |
Weer terug gegaan, na de brand en na de verbouwing.
Geef zelf je mening over Brasserie Buuren