KeukenWereldkeuken
Openingstijden17.30-22.00

Radja Radja 8 november 2011

Ik woon al jaren om de hoek bij dit restaurant, en bleef altijd weg omdat het me een tikkeltje te duur leek. Uiteindelijk toch wezen eten, en het is me heel erg meegevallen! Heb een heerlijke dorade gegeten. Mijn vriend Barry's hamburger. Die sloeg nergens op: je verwacht een enorm rijk belegde hamburger, dit was een soort kaiser broodje met een homp vlees ertussen met wat uienringen. Dat was teleurstellend. Ik herken sommige reacties waarin gesproken wordt van hautaine/stugge houding personeel. De mevrouw die ons bediende deed alles op zich volgens het boekje, maar toch kwam het onecht over, en voelde ik me bezwaard als ik haar wenkte. Al met al toch een positieve ervaring, lekker gegeten voor 50 euri in totaal. Voor herhaling vatbaar.

Sjefke78 Sjefke78 17 maart 2011

Ik kan kort zijn: de prijs-kwaliteit is uitstekend!! De gemiddelde eettent in het centrum kan hier een voorbeeld aan nemen, hoe dit familie-restaurant wordt gerund en wat ze op tafel zetten. De voorkeur van Barry voor Italiaans eten is meer dan terrecht en voor circa 50 euro heb je met z'n 2-en heerlijk gegeten!! Hou het vol zo!!

Vrijdagavond Vrijdagavond 1 maart 2011

Gewoon prima tentje voor happie. Ondanks dat ik er eigenlijk tegen ben... met ons kind wezen eten laatst. Onverwacht volle boel. Maar gezellig. Eigenaar Barry heeft zelfs tijd voor praatje. Eten is wat divers op de kaart (mag van mij wat meer eetcafe ;-) maar dagkabeljauw was prima! Gaan we zeker nog vaker weer doen!

Renske Renske 27 februari 2011

Eerlijk gezegd is het alweer twee maanden geleden dat ik hier gegeten heb. Het was rond de Kerst - er hingen van die enorme kerstballen voor de ramen. Niet zo subtiel, maar ja, het was Kerst.
Wat we als hoofdgerecht hadden, weet ik niet meer precies (ik vis, hij rund), heeft niet zo veel indruk gemaakt. Maar het voorgerecht des te meer. Het was een salade met nootjes en peer en dadels en geitenkaas en weet ik veel wat allemaal. Vreselijk lekker. Ik ben een enorm soepmens, dus je moet het wel heel goed aan me verkopen wil ik een salade nemen, maar ik had er dus geen spijt van. Mijn partner had wel soep en was er ook blij mee. Ik heb 'm geproefd maar vond 'm wat te zoet. Het nagerecht was een hoop chocolade bij elkaar gegooid. Niet heel evenwichtig. Sommige dingen leken te veel op elkaar en het leek uit de vriezer gehaald te zijn zodat bv de mousse geen mousse was maar eerder een soort ijs, maar het was wel lekker.
De bediening was heel aardig en wist waar ze het over had wat ik een enorm pluspunt vind, juist omdat dit restaurant geen culinaire hoogvlieger is.
Leuk, al die kookboeken bij de bar.

foppedehond foppedehond 6 oktober 2010

Leuk en gezellig buurt restaurant. Aardige bediening en leuk voor kinderen (spelletjes aanwezig). Huiskamersfeer.
Verwacht geen haute cuisine, daarvoor ga je niet naar een "huiskamer" restaurant. Wel recht-op-en-neer eten van goede kwaliteit.
Dagschotels zijn soms een beetje aan de prijs.

Geef zelf je mening over Café-restaurant Prins