Vleesje 8 maart 2012 | |
Vooral leuk met vrienden en groepen.
proefman88 3 februari 2011 | |
Ik ben hier met Kerst geweest met mijn gezin en heb een fantastische avond gehad. De samenvatting van eerdere recensies lijken in mijn ogen ook redelijk achterhaald. Ik ben nergens enige vorm van roerbakken tegen gekomen. Wij hebben met het gezin gewoon een erg leuke avond gehad met leuk entertainment en prima eten. |
Lindaclemens 15 december 2010 | |
Ik heb hier gegeten met een stuk of wat collega's en dit bezoek was hilarisch.
dekatzijnviool 15 december 2009 | |
Wat een slechte grap is dit! Helft van de tijd in het donker, andere helft de halve tafel weg, want alles zelf natuurlijk. Het is echt een tent voor gezelschappen zonder goede gesprekken. Of voor gezelschappen die zich vol kunnen laten lopen binnen de gegeven tijd. Zou zoiets nooit zelf uitkiezen. Vast de acteurs doen hun best, maar de palen in de ballentent stonden zo in de weg, dat ik maar heb aangenomen dat het voor anderen heel amusant was?!
hansbroek 23 mei 2009 | |
Afgelopen vrijdag heen geweest en dat doen we nooit meer! Eten was slecht en de ambiance eromheen was nou ook niet wat we dachten. Die meid (Sab ofzo) die moest zingen zong gewoon valse noten tussendoor. Echt, voor zoiets ga je toch niet betalen. Ik zou eerst zorgen dat het eten beter is en wat mensen aannemen die wel een noot kunnen zingen. Maar nu raad ik je aan niet daar te gaan eten! |
Proever54491 6 december 2006 | |
Voor een groepsgebeuren een leuke ambiance. Het eten is redelijk, de alcoholische dranken volgens mij met water aangelengd. De show eromheen is leuk en niet hinderlijk. Zeker niet aan te bevelen voor een groep kleiner dan zes personen. |
Proever45691 28 november 2006 | |
Eten bij de Heksenkethel is leuk wanneer je met een groot gezeldschap op zoek bent naar een gezellig avondje uit. Je moet er niet naartoe gaan wanneer je alleen lekker wilt eten. Dit valt dan namelijk tegen. Zo stelt de soep helemaal niks voor (uit een grote massapan), en de roerbak is ook niet veel bijzonders. Het hoofdgerecht was wel lekker (vis/vlees/patat/salades etc.), maar het wachten erop duurt veel te lang. Tussen de gangen in zit ong. 45 minuten, en wanneer je aan de laatste tafel zit (wij dus) moet je lang wachten eerdat je iets te eten krijgt. Beter zou dan ook zijn om een extra bakplaat te nemen zodat iedereen wat eerder kan eten en niet snel z\'n frietjes naar binnen moet proppen omdat de show alweer gaat beginnen. (Ook voor de mensen die als eerste te eten hebben gekregen is dit niet leuk, want die vervelen zich ondertussen.)
Proever51250 15 oktober 2006 | |
Eten is gezien de prijs echt beneden alle peil. Alles is self-service en van een zeer matige kwaliteit. Je betaalt een all-in prijs (dus inclusief drankjes) doch er is slechts keuze uit wijn, bier en fris. De wijn is echt erbarmelijk! De bekers/glazen waaruit je drinkt zijn van steen en voor bier totaal ongeschikt (ook voor wijn trouwens). Er is slechts 1 tap (ook zelfbediening) waardoor je telkens in een rij staat voor je drankje. Je mag maar twee glazen tegelijk halen zodat je dus \"gezellig\" met je halve gezelschap drank aan het halen bent. De glazen zijn daarnaast ook nog eens klein. Tijdens de \"fantastische\" intermezzo\'s (iets wat door moet gaan voor cabaret?) mag je ook nog een niets te drinken halen terwijl je daar op dat moment toch juist het meeste behoefte aan hebt. Voor een vrijgezellenfeest (onze situatie) is dit allemaal nog niet zo heel erg aangezien het voornamelijk gaat om de lol, maar gezien de prijs (normaal € 79,- nu € 59,- pp) mag er toch wel iets (???) meer verwacht worden.
Proever46478 18 september 2006 | |
Vorige week langsgeweest bij, jawel, een personeelsuitje. Wat een ellende! Het eten was inderdaad waardeloos, de soep was alleen geslaagd geweest als het als grap bedoeld was en de koks hadden totaal geen kennis van zaken. De BBQ was inderdaad ook geen succes door het lange voorbakken. Gevolg: droge stukken vlees in gaarkeukenbakken. Is dit een restaurant??
maria77 17 september 2006 | |
Eten was ronduit slecht, ik schrik dat mijn baas hier zoveel geld voor heeft betaald. Voorgercht was soep uit een pakje, cup-asoup is nog lekkerder. Entertainment was suf en veel te lang wachten tussen de gangen. Alleen het decor is wel grappig. Zie recensie hieronder: voor het eten zou ik er zeker niet heengaan, en voor de bediening ook niet, want je moet alles zelf doen. Dure grap dus. |
Geef zelf je mening over De Heksenkethel