5.9
7.1

1 2 ouder »

Vleesje Vleesje 8 maart 2012

Vooral leuk met vrienden en groepen.
Het lijkt wel of het wat kariger is geworden in de afgelopen jaren.
Er is entertainment en publiek wordt veel betrokken tussen de gerechten door in een van de toneelstukjes. Het eten is catering niveau. Verwacht er niet te veel van. Vlees, Vis en Friet. Massaal allemaal maar dat is te verwachten .Een complete leuke avond uit. met een hapje en vele drankjes.

proefman88 proefman88 3 februari 2011

Ik ben hier met Kerst geweest met mijn gezin en heb een fantastische avond gehad. De samenvatting van eerdere recensies lijken in mijn ogen ook redelijk achterhaald. Ik ben nergens enige vorm van roerbakken tegen gekomen. Wij hebben met het gezin gewoon een erg leuke avond gehad met leuk entertainment en prima eten.

Lindaclemens Lindaclemens 15 december 2010

Ik heb hier gegeten met een stuk of wat collega's en dit bezoek was hilarisch.
Vooropgesteld, verwacht hier geen romantisch samenzijn, zelfs geen goed tête à tête. Gewoon over je heen laten komen, beste!
Bij binnenkomst gelijk in de stemming gebracht door een personage, die ons meevoerde in een interactief toneelstuk.
De verdere avond in dit blijspel geanticipeerd.
En ach, het eten, lopend buffet, strak georganiseerd per tafel was echt niet slecht.
En eerlijk is eerlijk, na een paar wijntjes zat onze stemming er goed in. Wij hebben enorm plezier gehad. Daarom een GOED, niet culinair, geen intimiteit, maar het entertainment was buitengewoon entertaining

dekatzijnviool dekatzijnviool 15 december 2009

Wat een slechte grap is dit! Helft van de tijd in het donker, andere helft de halve tafel weg, want alles zelf natuurlijk. Het is echt een tent voor gezelschappen zonder goede gesprekken. Of voor gezelschappen die zich vol kunnen laten lopen binnen de gegeven tijd. Zou zoiets nooit zelf uitkiezen. Vast de acteurs doen hun best, maar de palen in de ballentent stonden zo in de weg, dat ik maar heb aangenomen dat het voor anderen heel amusant was?!
Het eten? Blegh! het enige waar ze geen flater meekunnen slaan is het dessert. De rest was koud/ doorgekookt/zwartgeblakerd.
De bediening, die je geen bediening kunt noemen. Zou bijna een act kunnen zijn in een gevangenis, en kwak, en hup, helpen, NEE, het is ZELFbediening. Zoek het lekker ZELF uit! Wij moeten hier ook maar staan...voor mij eens en NOOIT meer...voor amateurtoneel ga ik naar een plaatselijk theater en voor goed eten naar een ZELFrespecterend restaurant.

hansbroek hansbroek 23 mei 2009

Afgelopen vrijdag heen geweest en dat doen we nooit meer! Eten was slecht en de ambiance eromheen was nou ook niet wat we dachten. Die meid (Sab ofzo) die moest zingen zong gewoon valse noten tussendoor. Echt, voor zoiets ga je toch niet betalen. Ik zou eerst zorgen dat het eten beter is en wat mensen aannemen die wel een noot kunnen zingen. Maar nu raad ik je aan niet daar te gaan eten!

Proever54491 Proever54491 6 december 2006

Voor een groepsgebeuren een leuke ambiance. Het eten is redelijk, de alcoholische dranken volgens mij met water aangelengd. De show eromheen is leuk en niet hinderlijk. Zeker niet aan te bevelen voor een groep kleiner dan zes personen.

Proever45691 Proever45691 28 november 2006

Eten bij de Heksenkethel is leuk wanneer je met een groot gezeldschap op zoek bent naar een gezellig avondje uit. Je moet er niet naartoe gaan wanneer je alleen lekker wilt eten. Dit valt dan namelijk tegen. Zo stelt de soep helemaal niks voor (uit een grote massapan), en de roerbak is ook niet veel bijzonders. Het hoofdgerecht was wel lekker (vis/vlees/patat/salades etc.), maar het wachten erop duurt veel te lang. Tussen de gangen in zit ong. 45 minuten, en wanneer je aan de laatste tafel zit (wij dus) moet je lang wachten eerdat je iets te eten krijgt. Beter zou dan ook zijn om een extra bakplaat te nemen zodat iedereen wat eerder kan eten en niet snel z\'n frietjes naar binnen moet proppen omdat de show alweer gaat beginnen. (Ook voor de mensen die als eerste te eten hebben gekregen is dit niet leuk, want die vervelen zich ondertussen.)
De frisdrank was wel redelijk te drinken maar de wijn was gewoon lauw. Die avond hadden wij het thema \'het spook van rotterdam\'. Opzich wel gezellig, maar de man zonder haar (en zonder gebit?) werd op den duur echt vervelend. Hij bleef maar bij vrouwen langsgaan en probeerde met hen te zoenen (in real life komt ie namelijk veel tekort?). Een gegeven moment moet je toch wel inzien wanneer gasten dit niet op prijs stellen. Anders is het namelijk wel heel goedkope humor.
Echte pluspunten van de avond vond ik het vuurspuwen, supershow! En ook de pitonslang die langskwam was spectaculair. De avond werd gezellig afgesloten met een ijsje en een dansje op de dansvloer.

Proever51250 Proever51250 15 oktober 2006

Eten is gezien de prijs echt beneden alle peil. Alles is self-service en van een zeer matige kwaliteit. Je betaalt een all-in prijs (dus inclusief drankjes) doch er is slechts keuze uit wijn, bier en fris. De wijn is echt erbarmelijk! De bekers/glazen waaruit je drinkt zijn van steen en voor bier totaal ongeschikt (ook voor wijn trouwens). Er is slechts 1 tap (ook zelfbediening) waardoor je telkens in een rij staat voor je drankje. Je mag maar twee glazen tegelijk halen zodat je dus \"gezellig\" met je halve gezelschap drank aan het halen bent. De glazen zijn daarnaast ook nog eens klein. Tijdens de \"fantastische\" intermezzo\'s (iets wat door moet gaan voor cabaret?) mag je ook nog een niets te drinken halen terwijl je daar op dat moment toch juist het meeste behoefte aan hebt. Voor een vrijgezellenfeest (onze situatie) is dit allemaal nog niet zo heel erg aangezien het voornamelijk gaat om de lol, maar gezien de prijs (normaal € 79,- nu € 59,- pp) mag er toch wel iets (???) meer verwacht worden.

Benadrukt moet worden dat deze plek absoluut niet geschikt is om met zijn tweeën naartoe te gaan!!!
Zoals gezegd waren wij hier voor een vrijgezellenfeest (net als de overige gasten geloof ik) en hebben wij ons uiteindelijk best vermaakt.
Tip: gezien de prijs en kwaliteit (van zowel eten, drank als entertainment) nooit heengaan!!!

Proever46478 Proever46478 18 september 2006

Vorige week langsgeweest bij, jawel, een personeelsuitje. Wat een ellende! Het eten was inderdaad waardeloos, de soep was alleen geslaagd geweest als het als grap bedoeld was en de koks hadden totaal geen kennis van zaken. De BBQ was inderdaad ook geen succes door het lange voorbakken. Gevolg: droge stukken vlees in gaarkeukenbakken. Is dit een restaurant??
Nee, het is een derderangs theater waar ze ook nog wat eten bij serveren. Helaas is het vermaak ook van een dusdanig onderbroekenniveau dat je je afvraagt waarom organisaties hier naar toe gaan. En als je geen zin hebt om mee te doen met de acteurs, wordt dat niet geaccepteerd. Is dat leuk uitgaan??
De prijs van het geheel lees ik hier pas en is ronduit schandalig voor het gebodene. Mij zien ze hier nooit meer!

maria77 maria77 17 september 2006

Eten was ronduit slecht, ik schrik dat mijn baas hier zoveel geld voor heeft betaald. Voorgercht was soep uit een pakje, cup-asoup is nog lekkerder. Entertainment was suf en veel te lang wachten tussen de gangen. Alleen het decor is wel grappig. Zie recensie hieronder: voor het eten zou ik er zeker niet heengaan, en voor de bediening ook niet, want je moet alles zelf doen. Dure grap dus.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over De Heksenkethel