Ik ben hier met Kerst geweest met mijn gezin en heb een fantastische avond gehad. De samenvatting van eerdere recensies lijken in mijn ogen ook redelijk achterhaald. Ik ben nergens enige vorm van roerbakken tegen gekomen. Wij hebben met het gezin gewoon een erg leuke avond gehad met leuk entertainment en prima eten.
Ik heb hier gegeten met een stuk of wat collega's en dit bezoek was hilarisch.
Vooropgesteld, verwacht hier geen romantisch samenzijn, zelfs geen goed tête à tête. Gewoon over je heen laten komen, beste!
Bij binnenkomst gelijk in de stemming gebracht door een personage, die ons meevoerde in een interactief toneelstuk.
De verdere avond in dit blijspel geanticipeerd.
En ach, het eten, lopend buffet, strak georganiseerd per tafel was echt niet slecht.
En eerlijk is eerlijk, na een paar wijntjes zat onze stemming er goed in. Wij hebben enorm plezier gehad. Daarom een GOED, niet culinair, geen intimiteit, maar het entertainment was buitengewoon entertaining
Wat een slechte grap is dit! Helft van de tijd in het donker, andere helft de halve tafel weg, want alles zelf natuurlijk. Het is echt een tent voor gezelschappen zonder goede gesprekken. Of voor gezelschappen die zich vol kunnen laten lopen binnen de gegeven tijd. Zou zoiets nooit zelf uitkiezen. Vast de acteurs doen hun best, maar de palen in de ballentent stonden zo in de weg, dat ik maar heb aangenomen dat het voor anderen heel amusant was?!
Het eten? Blegh! het enige waar ze geen flater meekunnen slaan is het dessert. De rest was koud/ doorgekookt/zwartgeblakerd.
De bediening, die je geen bediening kunt noemen. Zou bijna een act kunnen zijn in een gevangenis, en kwak, en hup, helpen, NEE, het is ZELFbediening. Zoek het lekker ZELF uit! Wij moeten hier ook maar staan...voor mij eens en NOOIT meer...voor amateurtoneel ga ik naar een plaatselijk theater en voor goed eten naar een ZELFrespecterend restaurant.
Afgelopen vrijdag heen geweest en dat doen we nooit meer! Eten was slecht en de ambiance eromheen was nou ook niet wat we dachten. Die meid (Sab ofzo) die moest zingen zong gewoon valse noten tussendoor. Echt, voor zoiets ga je toch niet betalen. Ik zou eerst zorgen dat het eten beter is en wat mensen aannemen die wel een noot kunnen zingen. Maar nu raad ik je aan niet daar te gaan eten!
Voor een groepsgebeuren een leuke ambiance. Het eten is redelijk, de alcoholische dranken volgens mij met water aangelengd. De show eromheen is leuk en niet hinderlijk. Zeker niet aan te bevelen voor een groep kleiner dan zes personen.