ActiviteitenEetcafé

8 april 2013

Ik ben een super fan van The Trafalgar Pub. Lekker eten voor een super leuke prijs, lekker biertje erbij, helemaal goed. Reserveren is verstandig, want het is er altijd super druk.

Gegeten op: 30 maart 2013.
charlotte1
charlotte1
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

14 maart 2013

Gezellig eetcafe in stijl, je denk dat je in een Londense pub zit, echt hel gezellig.
Leuk even een hapje gedaan na het winkelen, grote kipspies voor n zacht prijsje. Erg lekker en we komen hier zeker terug.

Gegeten op: 9 maart 2013.
proever68
proever68

25 juli 2012

Immer gezellige pub in hartje Eindhoven. Prima bereikbaar vanaf treinstation en parkeerplaatsen. Gastvrij en altijd (terecht) druk. Toch is er altijd nog wel een plaatsje vrij, zeker als je een paar uur tevoren reserveert.
Amicale bediening, wat zeker past in een dergelijk eetcafé.
Prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend; flinke borden met goed bereid eten voor zeer lage prijzen (rond de 10 euro per hoofdgerecht).
Achter de pub ligt een binnentuin, waar je 's zomers heerlijk buiten kan zitten eten/drinken.
Absolute aanrader! Ik ben hier meerdere keren per jaar te vinden.

MJJK
MJJK
Proever

10 juli 2012

Gezellige pub met goed 'pubfood' en een goede prijs/kwaliteitsverhouding. De porties zijn prima en na een flink aantal jaar kan ik vertellen dat je alles op de kaart goed kunt eten. De 'shepards pie' staat met stip op 1, maar ik eet vaak de specialiteiten op het krijtbord (deze week kalfspies met mosterd/rodewijnsaus en dat was heerlijk). Voor de verandering was het een keer niet druk (zondagavond vroeg) en dat was te merken aan het personeel, die hadden ineens alle tijd voor hun gasten :)

bee1
bee1
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

23 juni 2012

Supergezellig, druk en lekker eten. Snelle en leuke bediening, top! Eten kwam heel snel. Bij het afrekenen schrok ik van de prijs! Zo weinig geld voor goed en gezellig eten. De tafeltjes zijn wel wat klein maar ik vind dit echt een aanrader als je voor weinig geld gezellig wil eten.

Evyy
Evyy
Fijnproever

Schrijf zelf een recensie over The Trafalgar Pub

Schrijf hieronder je recensie over The Trafalgar Pub. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.