jaffa2 29 oktober 2011 | |
Voor de eerste keer naar Schiller! Had dus gereserveerd. Komende uit de Reguliersbreestraat zie ik café Schiller, waar je ook kunt eten, daarnaast het hotel, dus ga ik daar maar naar binnen. Het lijkt niet op wat de website toont maar á la. Zeg dat ik gereserveerd heb en wordt me een tafel toegewezen. De menukaart is anders dan ik verwachtte maar bestel toch maar omdat ik beperkt tijd heb. Bediening is vriendelijk, het bord is goed voorverwarmd, de griet/mosselschotel smaakt goed, griet is niet helemaal gaar (uit de diepvries) maar die spekjes moeten er niet in, de rooksmaak is overheersend en kan beter plaatsmaken voor een paar aardappeltjes. Dan had ik later ook geen hongerig gevoel meer, die compositie vind ik dus niet geslaagd. Ik kom niet terug. |
Victor B 6 januari 2011 | |
Ik heb veel goede ervaringen bij Schiller. Ik vind het een ideale plek voor een lekkere bruine kroegavond, goed eten en inderdaad uitstekende wijnkennis van de eigenaresse. Enige commentaar: sommige gerechten zouden wat minder 'bijzonder' kunnen, wat meer universeel aangepast op de smaak van een breder publiek. Het mag iets frisser en moderner wat mij betreft. Maar het blijft hoe dan ook een heerlijk café voor een donkere winteravond, met vriendelijke bediening, goed eten en uitstekende wijn. |
GerardPL 15 november 2010 | |
fijne plek aan het hectische rembrandtplein. Na de laatste verbouwing wel iets aan sfeer ingeboet, maar het had slechter kunnen uitpakken. Het eten is er beslist niet op achteruit gegaan en daar is het toch om te doen. |
JoostLiber 18 augustus 2010 | |
Heb hier de laatste tijd een paar keer gegeten en ik kan niet anders zeggen dan dat het erg goed was. Goed eten, vriendelijke bediening. Niets op aan te merken. De laatste keer dat ik er was veranderde het 'cafegedeelte' later op de avond in een supergezellige disco. Absoluut een aanrader. |
Victorv 20 juni 2010 | |
Dit is een plek naar ons hart. Oase van rust in het geweld van Febo en Escape dat het Rembrandtsplein kenmerkt.
Synco Wijnberg 27 oktober 2009 | |
Op zaterdag 17 oktober 2009 ongehoord slechte horeca-ervaring bij café Schiller gehad.
Denis Thomas 16 september 2009 | |
Het eten is eerlijk en origineel. De traditionele gerechten worden perfect voorbereid, met de combinatie van de chefs (Visser) eigen visie. prijs/kwaliteitverhouding is hier een belangrijk aspect.
Tonio 27 juni 2009 | |
Was er alweer een maandje geleden. Zelf had ik de ossenhaas. Prima. Leuk vind ik ook dat de wijnen "gewoon goed" zijn, dat is in sommige cafés wel anders, de huiswijn staat als een klok. Prima happen, leuke bediening, heel gezellig. |
mima 13 mei 2009 | |
Uitstekend gegeten! Steak Tartara blijft fantastisch bij cafe Schiller.Verder was ik wederom verrast door de redelijk vernieuwde kaart en de volle smaak van met name de voorgerechten: kreeft en de nieuwe terrine.
meeuws 12 maart 2009 | |
Matig geworden de laatste tijd. Helaas, want de sfeer blijft gewoon top. Maar eten kan veel en veel beter. Steak tartare bereid zonder te vragen hoe je hem wilt en veel te koud opgediend. |
Geef zelf je mening over Café Schiller