7.0
7.1

KeukenBistro, Internationaal & Wereldkeuken
Openingstijden17.00-22.00, ma-di gesloten

steefd steefd 1 september 2009

eten is goed, niveau van een goed grand cafe. Prijzen zijn redelijk tot pittig. Bediening is helaas wat minder. Vaak jonge jongens en meiden die het doen voor een zakcentje, maar met weinig gevoel voor service en kwaliteit.

dbel dbel 27 maart 2009

Afgelopen zaterdag bij Bistro DT uit eten geweest met het hele gezin. Van de kids had ik geen last die konden hun pret niet op in de speel kelder. Daarnaast was het eten van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. De sfeer was knus / modern en we zijn fantastisch geholpen door de bediening. Op de rekening moesten we even wachten maar dat was meer door de drukte.

Josh2508 Josh2508 5 maart 2009

Een bistro die vroeger een beetje oudbollig was maar een fikse opfrisbeurt heeft gehad wat betreft het menu en interieur. De kaart biedt ook een aantal verrassingen, vroeger was dit een middelmatig pannenkoekenrestaurant, nu worden er gerechten uit de wereldkeuken aangeboden. Vooral de kangoeroebiefstuk is erg lekker.

Proever67648 Proever67648 15 november 2007

Gezellig, heel sfeervol. Gastvrouw Mariska heeft het helemaal onder controle! Kaart is goed aangepast, zeer smaakvol en verrassende varieteit in keuzes! Ook de wijnkaart heeft een vriendelijk karakter.
We komen snel weer terug!!!!!

Proever55542 Proever55542 7 juni 2007

Eigenlijk slecht tot matig. Alle gerechten zijn stevig aan de prijs. De kwaliteit van het eten is matig. Chefkok weet geen balans te vinden in de sauzen, het zout domineert. Lamsribbetjes ongelooflijk klein en chemische kruidensmaak en taai. De zalm van mijn vrouw was al niet beter. De patat was lekker en de sorbet (nagerecht) was ouderwets. Anderen hadden een trias van chocola: fabriekskwaliteit.

Geef zelf je mening over Bistro DT