Ik woon vlakbij het entrepotcafe en heb er in de zomer vaak een drankje en hapje gedaan.. valt mij op dat ik de laatste maanden geen licht zie branden of geen volk zie. Enig idee of dit nog loopt?
Gisteravond met een vriendin langs Entrepot cafe geweest. Het was redelijk druk. Lekkere tappas besteld. Gamba\'s, inktvisingen, olijfjes, brood met aioli etc. Smaakte prima. Lekkere rose! Totaal met zn 2tjes 28 euro. Prima prijs/kwaliteits verhouding.
Ik woon vlakbij en wip savonds wel eens langs voor een roseetje en borrelhapjes. Prima vers en niet al te duur. Aardige dame in de bediening en een super lieve \'huis\'hond.Jammer dat ze niet echt hoofdgerechten hebben.Ook mogen er savonds op het terras wel wat eerder kaarsjes worden aangestoken dan pas om 00:00uur...
Je kunt hier lekker in de zon zitten en het is niet duur. Biertje 1.80 en een warme bittergarnituur 3.50. De bediening is langzaam en niet heel erg oplettend, het kan even duren voordat je geholpen wordt. Wel vriendelijk.