| Keuken | Brasserie |
| Huiswijn per fles | €15.00 |
| Huiswijn per glas | €2.60 |
| Openingstijden | 12.00-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
NickP1989 23 mei 2012 | |
Op dinsdag 22 mei 2012 heb ik samen met mijn vrouw na lange tijd carpaccio gegeten. Afgezien van dat ik er maar 1 kreeg en dus moest wachten totdat ik de ander kreeg was het ronduit belabberd. Daarnaast wa het brood (een zielig zakje met 4 kleine goedkope broodjes erin) was niet goed afgebakken en dus nog helemaal deeg en wit van kleur.
MartinK 16 januari 2012 | |
De Belvedere ken ik als een erg gezellige kroeg om wat te gaan drinken. Buiten het drinken kan je er ook eten. Voor een eetcafe vind ik de gerechten op de kaart echt te duur. Het eten is zeker niet slecht en de gerechten zijn redelijk opgemaakt maar we zitten hier niet in Amsterdam op het Rembrandtplein. Jongen in de bediening was vriendelijk en stond in zijn eentje maar kon het prima handelen. + puntje is de lekkere friet en het bier dat ze hebben. - puntje is de te harde kleine broodjes die je zelf moet snijden zonder een goed mes erbij te krijgen. Al met al redelijk gegeten maar volgende keer kom ik voor een biertje :-) |
Ritchie67 18 december 2011 | |
Inmiddels meerdere malen hier gegeten. Een absolute aanrader is de zeebaars. De bediening is niet in verhouding met de kwaliteit, studentiekoos.
Delftenaar 25 oktober 2010 | |
Heerlijke tent!
OoOanjaOoO 19 september 2010 | |
afgelopen zaterdagmiddag zaten wij op het terras wij bestelde 2 lipton ice en
Geef zelf je mening over Belvédère