| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
jackalingo 22 februari 2012 | |
Goede nette lunchroom met uitgebreide kaart. Goede koffie en heerlijke 'bruine' tosti's. Kom regelmatig in Zoetermeer en lunch meestal daar. |
rouden 30 december 2011 | |
Vanmiddag een lekkere lunch genoten in Brasserie Napoleon. De uitsmijter ham kaas op bruin brood was prima. Ook de Cappuccino was goed. De Service was vriendelijk en snel (terwijl de hele zaak vol zat). Interieur is verzorgd en de sfeer is gezellig. |
dingetje 25 februari 2011 | |
Kwalitatief ondermaatse lunch. Jammer ziet er gezellig uit, kaart is ook uitnodigend. Voor het broodje en de sate-saus moest ook nog extra betaald worden.Ciabatta kaas ook zonder enige 'begeleiding'. Een teleurstelling. |
Haagje 23 november 2010 | |
Op zondagochtend ontbijtbuffet van 9.00-13.00 uur voor maar 6 euro per persoon.
rbakels 21 november 2010 | |
In Duitsland maakte ik kennis met het verschijnsel van de zondagsbrunch buitenshuis. Dus waarom zou ik dat feest niet ook eens in mijn woonplaats meemaken? Misschien is nog een lichtpuntje dat ze er niet erg veel geld voor vragen (niet zoveel minder dan voornoemde Duitsers trouwens), maar voor een zéér middelmatig Hollands-zuinig hotelontbijtje stap ik niet meer op de fiets.
Geef zelf je mening over Brasserie Lunchroom Napoleon