Wij zijn met een stel vrienden (groep van 10) 7 januari gaan eten bij de Bote Haas.
Een hartelijk welkom op ons verzoek een glas Prosecco erbij het dinner bestond uit 3 gangen en bevatte een keus aan gerechten die voor ons allemaal iets naar de zin had.
Het uitserveren gebeurde efficient en in een rustige sfeer. We hoevden ons niet te haasten en iedereen had bijna gelijk hun gerecht voor de neus.
Kortom bedankt team van de Bonte Haas wij hadden het naar de zin!
Een poosje geleden zijn we er voor het eerst ook eens gaan lunchen. We hadden het 12-uurtje genomen en dat was heel goed en uitgebreid, echt een aanrader.
Heerlijk gegeten hier. Bediening was erg vriendelijk, ook de huis wijn is aan te raden! We hebben heel de middag van de zon genoten op de heerlijke lounge banken. Super!!!
Een goede eettent op een Superplek als de zon schijnt. Lekker bij het water en veel mensen op de fiets, lopend of op skielers komen er langs om wat te drinken. Alleen dat al is op een zomerzondag al een happening. Gewoon een lekker sate'tje pakken en huppah weer verder...