Prettige zaak en bediening alleen is het in de brasserie wel erg donker ingericht (restaurant is wat lichter). De gerechten zijn degelijk,goed en lekker maar niet echt origineel. Alles is wel wat prijzig hier.
Eerst een drankje in de bar gedaan en daarna 3 gangen gegeten bij Brasserie Sistermans. Voorgerecht goed, hoofdgerecht redelijk en kaas doet het altijd goed bij mij! Aanrader!
Op 14 december 2010 met tienkoppig gezelschap goed gegeten en gedronken bij Brasserie Sistermans. De ambiance vond ik wat zakelijk, niet heel bijzonder, maar goed genoeg; spijzen en dranken waren echter zonder meer goed, evenals de bediening.
De aanblik van Brasserie Sistermans vanaf de straat doet geen recht aan de kwaliteit die ons binnen is geboden. Eenmaal binnen blijkt de brasserie smaakvol ingericht en verlicht, de bediening is gastvrij en vriendelijk, de kaart is gevarieerd en het geserveerde eten en de wijnen zijn uitstekend. De rundercarpaccio en de gemarineerde zalm streelden de tong, de kalfssukade met zwezerik en de runderhaaspuntjes waren een genot. Ook de nagerechten waren voortreffelijk. De rekening was, ondanks een kleine vergissing, een aangename verrassing.