1 2 ouder »

ilse arnhem ilse arnhem 27 november 2011

Met redelijke hoge verwachtingen zijn we bij Fong Chen terechtgekomen. Goede ontvangst, gezellig comfortabel restaurant (goede stoelen !), attente frisse bediening. We namen het 3 gangen vwrassingsmenu, heerlijk afwisslend licht eten. Het wijn arrangement was ook dik in orde en fijn dat je een BOB arrangement kon nemen. Voor het eerst maar zeker niet voor het laatst gegeten.

wimjongen wimjongen 17 oktober 2011

Fonch Chen is een echte aanrader. Niet alleen gerechten van een uitstekende kwaliteit, maar ook altijd een verrassende combinatie van westerse smaak met een oosterse touch. Wat de ontdekkingstocht compleet maakt is als je je laat adviseren over de bijpassende wijn. Een bijzondere, mooie culinaire ervaring

nls nls 13 augustus 2011

Lekker gegeten, maar het totaalplaatje klopt nog niet helemaal: wel stokjes, maar niet alles geschikt om met stokjes te eten. Ook is de aziatische invloed soms ver te zoeken. En zo zijn er nog wel meer details...
Enorm pluspunt: uitstekende wijnen!

thical thical 10 juli 2011

We hebben hier voor de 2e keer gegeten, maar in tegenstelling tot de 1e keer waren we een beetje teleurgesteld. De kaart is beperkt waardoor er een beetje geforceerd een keus gemaakt moest worden. er werden veel amuses tussendoor gebracht, wisselend van smaak. het hoofdgerecht babi pangang was uitstekend, dat gold in mindere mate voor voorgerecht en dessert.
zeker een betrokken staf met veel kennis van de wijnen, maar voor ons een beetje too much en prijzig voor het gebodene.

Sjaak Koring Sjaak Koring 26 juni 2011

met elf man op een zaterdagavond spontaan het idee gekregen om uit eten te gaan en bij Fong Chen terecht gekomen. Het eten was uitstekend, de bediening uiterst voorkomen, alleen de rekening achteraf viel zwaar tegen. Dom van ons om niet vooraf een indicatie te vragen. We kregen een verassings driegangen menu voor het dubbele van wat op de menukaart stond.

J_Binnendijk J_Binnendijk 2 juni 2011

Hopelijk gaat de Oosterse keuken meer deze kant op. Zeer prettige bediening. Mooie gerechten (mogen wel iets meer een Oosterse uitstraling hebben, niet wat smaak betreft maar visueel) Kom hier echt niet voor de standaard babi pangang (kan wel bij de afhaalafdeling waar ook niets mis mee is) maar voor lekkere gerechten met een Oosterse twist.
Een minpuntje, er is natuurlijk niks mis mee die eetstokjes maar dan moeten jullie wel gerechten serveren die met stokjes gegeten kunnen worden ;-). Maar voor de rest op alles vlak aan te bevelen.

incrediblep incrediblep 30 mei 2011

Het was erg druk bij het afhaalgedeelte, en dat was waarschijnlijk de oorzaak dat we anderhalf uur hebben moeten wachten op het voorgerecht. Volgens de ober hadden we beter geen voorgerecht kunnen bestellen want het was erg druk, Het zou fijn geweest zijn als dat dit was verteld *voordat* we bestelden.
Het voorgerecht was best aardig, maar ook niet meer dan dat. Na wederom lang wachten op de hoofdgerechten werden deze geserveerd in een soort troggen. Het zag er niet erg aantrekkelijk uit. De babi was lekker knapperig evenals de paksoi. Maar andere gerechten hadden weinig smaak of het vlees was net iets te rauw en de saus bij de babi was te dik en smakeloos. Al met al zeker niet voor herhaling vatbaar.

Noenie9c Noenie9c 10 maart 2011

Zeer lekker gegeten, heel vriendelijke en gastvrije bediening. Een echte aanrader!

egel15 egel15 6 februari 2011

Voor klassiek chinees eten moet je hier niet zijn. Hier kom je voor fantastisch eten, een sterke wijnkaart en goede, deskundige bediening

HansZwijndrecht HansZwijndrecht 7 januari 2011

Wat een toprestaurant. Wij waren hier onverwacht gaan eten (Iens had goede recensie en we konden nergens anders terecht), maar dat pakte waanzinnig goed uit. Als je Aziatisch wilt eten, maar dan heel bijzonder en goede service en alles daaromheen op prijs stelt, moet je hier naartoe gaan.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Fong Chen