KeukenChinees, Japans & Aziatisch
Openingstijden17.30-22.30

elmerkunst elmerkunst 24 mei 2012

'Chinees' denkt niet de lading van deze selectie uit de Aziatische keuken. Thais, Japans en Vietnamees worden er ook meer dan goed bereid. Maar het allerbeste is toch wel hun sushi! Fantasievolle, zeer smakelijke rolls en nigiri. Krakend vers, fantastische smaken. In mijn persoonlijke sushi-toptien.

Smikkelmans Smikkelmans 7 mei 2012

Wegens verblijf in het buitenland een tijdje niet geweest maar trek in Japans dus op een donderdagavond vanuit Amsterdam naar Blaricum gereden want die Red Sun vinden wij toch het leukst. Helaas lijkt het erop dat de Red Sun draait op de automatische piloot en hun successen in het verleden. De zaak was overigens maar half vol dat hebben wij ook wel eens anders gezien.

De menukaart is inmiddels versleten want die is al jaren niet meer aangepast en bevat dezelfde gerechten. Leuk voor mensen die voor het eerst komen maar eet je er regelmatig dan ben je op een gegeven moment wel klaar met steeds dezelfde gerechten en mis je afwisseling of gerechten buiten de kaart om. Het eten is OK maar gelet op het prijs/kwaliteit niveau niet meer van deze tijd. Japans eten voor 70,- pp zonder een fles wijn is van een zeer hoog prijs niveau. Handrolls waren van matige kwaliteit en ook de Sashimi hebben wij wel eens beter geproefd.

Misschien wordt het tijd voor de Red Sun crew om weer terug te gaan naar de basis van het succes: vernieuwde Japanse cuisine brengen en meer tijd stoppen in het bedrijf en wat minder bezig zijn met poespas en liefdadigheidsactie's en evenementen erom heen hoe goed deze ook bedoeld mogen zijn.

huisjeopvlie huisjeopvlie 16 maart 2012

top tent, super sfeer, lekker eten, niet goedkoop maar wel top kwaliteit iedere keer weer een feestje, wimmy een top gastvrouw mooie wijnkaart,

jaccobrand jaccobrand 22 januari 2012

Na een kleine domper vorige week, was het vrijdagavond gewoon weer goed voor elkaar! Ja, wat ik al eerder zei: het is een grote tent en ja er zitten veel mensen, maar dit is ook geen plek met sterren-pretenties, maar gewoon een gezellig, lounge restaurant dat met een leuke bedieningsbrigade precies begrijpt hoe je een groep van 9 mensen een hele avond entertaint met lekkere hapjes. Sushi waren weer goddelijk (zoals ik ze ken) en onze gasten waren meer dan tevreden. Daar gaat het om!

Dennis_van_Dam Dennis_van_Dam 4 november 2011

The Red Sun: Te volle zaak. Je voert met vier tafels om je heen gesprekken, of je wilt of niet... Slordige bediening. De ene serveerder zegt geen champagne meer te hebben, terwijl de ander zegt, nadat we al klaar waren, nog genoeg op voorraad te hebben liggen. Ook kregen we een aantal keer gerechten op tafel geserveerd die wij niet hadden besteld. Te felle verlichting achter de bar. Als je zegt een lounge-zaak te zijn, pas je verlichting daar dan ook op aan. Het eten is echter fantastisch. Heerlijk zachte ossenhaas, malse lamskoteletjes en heerlijke sushi en sashimi. Conclusie van dit bezoek: een zaak met een grotere naam dan dat ze deze avond hebben waargemaakt!

Geef zelf je mening over Restaurant Lounge The Red Sun ( Blaricum )