Huis de Wiers doet mee aan de IENS DinerDagen
| Huiswijn per fles | €19.00 | ||||
| Huiswijn per glas | €3.60 | ||||
| Openingstijden |
| ||||
De ‘bijzondere locatie aan het water’ en de ‘presentatie van de gerechten’ vragen om een overtuigend ‘wow-effect’. Een ‘prettig ontvangst met een aperitief’ zorgt dan ook voor een fijne binnenkomst in de ‘sfeervolle ruimte’. De gerechten zijn ‘goed klaargemaakt’ maar de echte ‘culinaire verrassing’ blijft uit. Wel is dit restaurant een aanrader voor ‘een zakelijk diner of een etentje op het terras op een warme zomeravond’. Vergeet vooral de ‘crème brûlée van witte chocolade’ niet te bestellen!
Judith63 10 mei 2012 | |
Wij waren aangenaam verrast over dit restaurant. Leuk ingericht, heel gezellig! Het ligt heel dicht bij de A27 en dat vinden wij ook een voordeel. Goed bereikbaar en genoeg parkeerplaatsen. De bediening was prima en het eten ook. Wij gaan zeker terug naar Huis de Wiers! Een aanrader. |
leveniskortdusgeniet 4 mei 2012 | |
zeer goed restaurant, prettige sfeer en mooie gerechten, een absolute aanrader! Het enige negatieve voor mij zijn de lampen van vilt (ook op de wc) , ze komen op mij wat ranzig over (hoe is dat goed schoon te houden). verder uitsluitend lof! |
Sandra du Gardon 3 mei 2012 | |
Vandaag met zijn tweeen in Huis de Wiers gegeten. GB en ik kozen voor een driegangenmenu. Wij hebben echt genoten. Brood vooraf, heerlijke amuse, voorgerecht heerlijk van smaak, beleving. Hoofdgerecht vis was voortreffelijk. Ter afsluiting een gevarieerd dessert. Kaart blijkt met grote regelmaat te veranderen. Na 4 uur tafelen besloten dat wij hier zeker regelmatig terug zullen keren. Vergezeld van een goed glas wijn en ter afsluiting een lekkere espresso. Heerlijk. |
MB22 22 april 2012 | |
Onze eerste keer in De Wiers. Prettig ontvangst en heerlijk gegeten.Bediening zeer goed en alle gerechten zagen er geweldig uit en smaakten bovendien zalig! We hadden het 4-gangen verrassingsmenu en het was ook een echte verrassing! Hier gaan we vast vaker komen. MB |
Agnese 12 maart 2012 | |
Very nice atmosphere, pleasant And relaxed dining, friendly and attent service, really good food,creative without being exagerated. Location really pretty. And the amazing restauration work makes this cosy restaurant really worthwhile a visit from Haarlem! |
Geef zelf je mening over Huis de Wiers
| Lunch | Diner | |