1 2 3 4 ouder »

w0175 w0175 19 mei 2012

Onvriendelijk personeel en hele hoge prijzen. Er zijn genoeg andere zaken in de buurt die toch betere prijzen hanteren en je wel vriendelijk helpen.

Proever3071 Proever3071 8 mei 2012

Ik had me verheugd op een bezoek aan deze zaak want kwam er vroeger vaak. Maar wat een achteruitgang! Zo zonde.... Enorme prijzen voor relatief simpele broodjes. En dat in een goedkoop uitziende inrichting. Echt heel jammer.

locker14 locker14 10 juni 2011

Een populaire gelegenheid waar het op zaterdag vechten is voor een plekje. Die drukte is deels terecht, want de koffie is geweldig. Cappuccino heeft heerlijk met de hand opgeschuimde melk en wordt geserveerd met likeur, slagroom, een glaasje water en een stukje koek. Echt top! Qua eten gaat het steeds verder de verkeerde kant op: prijzen zijn inmiddels belachelijk hoog en de kwaliteit wordt steeds minder. Waren de bagels vroeger dubbel belegd, nu wordt er duidelijk bezuinigd en krijg je een zeer karig aangekleed broodje. De tosti's zijn helemaal dramatisch: een simpel wit melkbolletje met een plakje ham en kaas en simpele chilisaus voor 6 euro (!). Met zoveel nieuwe, betere en goedkopere lunchtentjes in het centrum van Rotterdam, laten wij Cappucino voortaan links liggen.

JV1978 JV1978 6 november 2010

Prima koffie (met heerlijke brownie en likeur met slagroom) lekkere broodjes, goed belegd en vriendelijke en behulpzame bediening. Goed adres voor een broodjes lunch!

Pipi Pipi 5 januari 2010

Hier wordt hele lekker cappucino geserveerd met alles erop en eraan (glaasje water, lekkere mini browni en borrelglaasje likeur met slagroom). Let op: wie een kleine cappucino bestelt krijgt een normaal formaat cappucino...
Echter, het zaakje,hoe gezellig ook, is wat vvervuild. Zo zijn de tafeltje met leer bekleed en vind ik ze er wat viezig uitzien. Wie de menu
kaart beetpakt voelt dat hij aan alle kanten plakt. Kijk je dan nog naar het onderstel van de tafeltjes dan heb ik geen trek meer in het eten. Wat een dikke laag stof. Ik sla toch even over.

NoortjeNoortje NoortjeNoortje 20 augustus 2009

Leuke, hippe tent, ziet er allemaal goed uit. Koffie, choco, ed. smaakt goed en wordt leuk gepresenteerd. De prijzen zijn wat aan de hoge kant.

koffie verkeerd koffie verkeerd 2 juni 2009

komt, samen met Gimsel, in aanmerking voor de titel 'lekkerste koffie verkeerd van Rotterdam e.o.'

Reef Reef 4 april 2009

Lekkere koffie, lekkere broodjes en snelle attente bediening. Vooral nu de zon doorkomt zijn de buitenplekken uit de wind een aanrader. Wel een beetje een dure tent, maar je krijgt waar voor je geld.

Proever68159 Proever68159 5 september 2008

Rotterdamse directheid noemt men dat; 'niet kletsen, maar knallen', haha. De mening zoals hieronder benoemd is uiteraard persoonlijk. Echter, ik ervaar dat zeker niet zo. Bagels en koffie zijn heerlijk; verse producten en zelfs de muffins en koeken zijn huisgemaakt! De Veggie weleens geprobeerd? Absoluut een aanrader! Keep up the good work!

MariaM MariaM 5 september 2008

Leuk tentje, leuk ingericht en eten is heerlijk voor tussendoor. Van de eigenaresse (die ons meerdere malen bediende) word ik echter de laatste tijd een beetje moe; iets subtielere communicatie zou prettig zijn.

1 2 3 4 ouder »

Geef zelf je mening over Cappucino Rotterdam