Een populaire gelegenheid waar het op zaterdag vechten is voor een plekje. Die drukte is deels terecht, want de koffie is geweldig. Cappuccino heeft heerlijk met de hand opgeschuimde melk en wordt geserveerd met likeur, slagroom, een glaasje water en een stukje koek. Echt top! Qua eten gaat het steeds verder de verkeerde kant op: prijzen zijn inmiddels belachelijk hoog en de kwaliteit wordt steeds minder. Waren de bagels vroeger dubbel belegd, nu wordt er duidelijk bezuinigd en krijg je een zeer karig aangekleed broodje. De tosti's zijn helemaal dramatisch: een simpel wit melkbolletje met een plakje ham en kaas en simpele chilisaus voor 6 euro (!). Met zoveel nieuwe, betere en goedkopere lunchtentjes in het centrum van Rotterdam, laten wij Cappucino voortaan links liggen.
Prima koffie (met heerlijke brownie en likeur met slagroom) lekkere broodjes, goed belegd en vriendelijke en behulpzame bediening. Goed adres voor een broodjes lunch!
Hier wordt hele lekker cappucino geserveerd met alles erop en eraan (glaasje water, lekkere mini browni en borrelglaasje likeur met slagroom). Let op: wie een kleine cappucino bestelt krijgt een normaal formaat cappucino...
Echter, het zaakje,hoe gezellig ook, is wat vvervuild. Zo zijn de tafeltje met leer bekleed en vind ik ze er wat viezig uitzien. Wie de menu
kaart beetpakt voelt dat hij aan alle kanten plakt. Kijk je dan nog naar het onderstel van de tafeltjes dan heb ik geen trek meer in het eten. Wat een dikke laag stof. Ik sla toch even over.