RWaard 30 januari 2012 | |
Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel, vooral de jongen achter de bar! Lamskoteletten waren verrukkelijk. Zeker een aanrader! |
MackMalloy 25 januari 2012 | |
De spareribs waren de laatste keer werkelijk uitstekend, maar de keer daarvoor (bij een avondje ''onbeperkt ribs eten'') was duidelijk op de kwaliteit bezuinigd.
iemand niemand 8 januari 2012 | |
Locatie is leuk,zo in het centrum.Je kan ook lekker naar buiten kijken. De porties zijn ook groot en je krijgt je eten snel. Toch vond ik het allemaal niet zo erg lekker zo zat er een spier in het vlees,en de pasta met Parmezaanse kaas en basilicum bleek nog veel meer andere ingredienten te bevatten zoals prei en spinazi(zet dat dan wel op de kaart), walnoten ijs was ook niet echt lekker en de salade met pestodressing had volgens mij geen pestodressing enz enz en het personeel niet zo heel sympathiek overkomen. Beetje ongeïnteresseerd.Veel kletsen met elkaar enz. Je krijgt hier niet echt het idee dat je uit eten bent,meer dat je ff een snelle hap komt doen.Terwijl je wel betaald alsof het een chic restaurant is... |
Tominator 26 december 2011 | |
Vanavond met 9 volwassenen en 2 kinderen wezen eten en we hebben allen heerlijk gegeten voor een schappelijke prijs. De bediening is goed te noemen, zeer attent en aan degenen die spare-ribs genomen hadden, werd meerdere keren gevraagd of ze nog extra ribs wilden kluiven. Ikzelf heb naast de spare-ribes ook nog een stukje tournedos van een ander geproefd en die was geweldig mals en dito smaakvol.
khdl 24 november 2011 | |
Als u van plan bent om een bezoek te brengen aan Dino's en je bent een vleesliefhebber dan raad ik de lamskoteletten aan. Werkelijk waar.. Héérlijk!! Vol van smaak en sappig! Dat ze ons even vergeten waren en daardoor de film miste maakte niet uit na het proeven van de koteletten. Ze biedde een drankje van het huis aan en na het kiezen van een andere film hebben we hier geen gebruik van gemaakt. Ze heeft toen een drankje van de bon gehaald wat ik erg attent vond. Jammer voor diegene die een wat mindere ervaring hebben meegemaakt, maar dit lijkt me een momentopname. De friet was nl. prima bij mij en de gepofte aardappel was tevens heerlijk! |
jwfm 22 oktober 2011 | |
slechte service,
AGH 18 augustus 2011 | |
De beste biefstuk van Rotterdam! |
potrofskie 6 maart 2011 | |
was afgelopen maandag wezen eten
Linda 4 18 oktober 2010 | |
Met 11 personen onbeperkt spare ribs gegeten. Zeer vriendelijk personeel en een vlotte bediening wat met kinderen erg fijn is. Alle 11 vonden we de spare ribs heerlijk. Niet taai, met veel vlees en keuze uit 3 smaken. Ook de bijgerechten waren lekker. Zeker een restaurant om naar terug te gaan! |
proefje1 16 oktober 2010 | |
De ontvangst was apart, en dan bedoel ik dat niet in positieve zin. Laten we het erop houden dat deze alles behalve gastvrij was.
Geef zelf je mening over Grillrestaurant Dino's