Op het Schouwburgplein vindt u Dino’s grillrestaurant en steakhouse. Door de centrale ligging middenin de stad
is Dino’s ook een prima plek om tijdens het winkelen neer te strijken voor een lekker
lunchgerecht of een kopje koffie of thee. In de zomer kunt u zelfs op het terras zitten
om te genieten van het zonnetje!
Vanaf nu ook mogelijk om te ontbijten bij Dino's vanaf € 3,50!
De spareribs waren de laatste keer werkelijk uitstekend, maar de keer daarvoor (bij een avondje ''onbeperkt ribs eten'') was duidelijk op de kwaliteit bezuinigd.
Recent de lamskoteletjes gehad en die waren dan weer prima, de groenten en frietjes weer niet...
Het personeel mag zich wat meer op de klanten richhten.
Locatie is leuk,zo in het centrum.Je kan ook lekker naar buiten kijken. De porties zijn ook groot en je krijgt je eten snel. Toch vond ik het allemaal niet zo erg lekker zo zat er een spier in het vlees,en de pasta met Parmezaanse kaas en basilicum bleek nog veel meer andere ingredienten te bevatten zoals prei en spinazi(zet dat dan wel op de kaart), walnoten ijs was ook niet echt lekker en de salade met pestodressing had volgens mij geen pestodressing enz enz en het personeel niet zo heel sympathiek overkomen. Beetje ongeïnteresseerd.Veel kletsen met elkaar enz. Je krijgt hier niet echt het idee dat je uit eten bent,meer dat je ff een snelle hap komt doen.Terwijl je wel betaald alsof het een chic restaurant is...
Vanavond met 9 volwassenen en 2 kinderen wezen eten en we hebben allen heerlijk gegeten voor een schappelijke prijs. De bediening is goed te noemen, zeer attent en aan degenen die spare-ribs genomen hadden, werd meerdere keren gevraagd of ze nog extra ribs wilden kluiven. Ikzelf heb naast de spare-ribes ook nog een stukje tournedos van een ander geproefd en die was geweldig mals en dito smaakvol.
Zonder meer een aanrader en ik (wij) kom(en) zeker binnenkort weer terug.
Als u van plan bent om een bezoek te brengen aan Dino's en je bent een vleesliefhebber dan raad ik de lamskoteletten aan. Werkelijk waar.. Héérlijk!! Vol van smaak en sappig! Dat ze ons even vergeten waren en daardoor de film miste maakte niet uit na het proeven van de koteletten. Ze biedde een drankje van het huis aan en na het kiezen van een andere film hebben we hier geen gebruik van gemaakt. Ze heeft toen een drankje van de bon gehaald wat ik erg attent vond. Jammer voor diegene die een wat mindere ervaring hebben meegemaakt, maar dit lijkt me een momentopname. De friet was nl. prima bij mij en de gepofte aardappel was tevens heerlijk!