KeukenFrans, Mediterraan & Internationaal
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

22 april 2013

Zaterdagavond gegeten met 8 personen. Service uitstekend. Voorgerecht: carpaccio, lekker. Hoofd: biefstuk met pepersaus, lekker. Toetje, tarte tartin, goed. Voor het bedrag van nog geen € 25,00 echt heel erg goed. Zeker een aanrader.

Gegeten op: 20 april 2013.
Joppie1234
Joppie1234
Fijnproever

12 maart 2013

Met collega's wezen eten in het gezellig ingerichte Mucha. De bediening was vriendelijk, maar wel rommelig en niet op elkaar afgestemd. De Engelse kaart verschilde van de Nederlandse kaart! Mijn voorgerecht zou gebakken geitenkaas moeten zijn, maar het was meer een gewone brie. De hoofdmaaltijd was erg karig, een heel klein stukje zalm terwijl op de kaart staat een moot. Nagerecht, kaasplankje, was wel erg lekker. Verse muntthee was na een kopje niet meer verkrijgbaar. En wat eigenlijk ook niet kan is dat je langs de open keuken moet, naar de wc wat direct naast de keuken is. Jammer, want de omgeving was veelbelovend!

30 december 2012

Samen met mijn ouders heerlijk het wildmenu gegeten. Mijn moeder wilde vegetarisch eten. Dit was geen enkel probleem. Het eten was super. De wijn werd aangepast op het gerecht. Top.

De bediening was goed. De setting ook. Mooi plekje aan het water nabij het centrum van Veenendaal. Van binnen leuk ingericht, de tafels lekker ruimvallend elkaar zodat je voldoende privacy hebt.

Kortom, heerlijk gegeten in een goed restaurant.

Gegeten op: 28 december 2012.
Aarnoud
Aarnoud
Proever

22 november 2012

Buitengewoon heerlijk wildmenu gegeten in een gezellige sfeer. Vooraf een voortreffelijke carpaccio, hoofdgerecht o.a wildzwijn en hertfilet en een voortreffelijk nagerecht. Een aanrader om te bezoeken.

Gegeten op: 21 november 2012.
Zomertyd
Zomertyd
Proever in spe

25 oktober 2012

Heerlijk gegeten: 3 gangen wildmenu: carpaccio van gerookt hert met frambozendressing en kruidnagelstroop, sukade van hert met kerrie zuurkool en zoete kroepoek; verrassende combinaties. Als dessert panna cotta met tarte tatin en ijs.
Ook andere variaties voor- en hoofdgerecht mogelijk. De gewone kaart was wat beperkt in dit seizoen, maar voor een wildliefhebber is dit natuurlijk geen probleem.

Gegeten op: 18 oktober 2012.

Alle 23 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Restaurant Mucha

Schrijf hieronder je recensie over Restaurant Mucha. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.