claudje666 9 april 2012 | |
altijd lekker hier en gezellig, antipasta voorgerecht is aanrader en natuurlijk de ossenhaas deze wordt aan tafel bereid zo hebben ze nog een paar aan tafel bereidingen super lekker en orgineel. klein minpuntje bestel geen nagerecht in de spits dit wil er nog wel eens bij inschieten de huisrose is ook erg lekker |
NY0409 29 februari 2012 | |
We hebben gister avond heerlijk, wat zeg ik voortreffelijk!!!!! Gegeten. De bediening was vriendelijk en gaven ons het goede advies om de risotto als tussen gerecht te nemen ipv bij gerecht. Mijn ossehaas op bord bereid was heerlijk! En de lamscotelet van mijn man was ook erg goed! Het was de derde keer dat ik hier gegeten heb en we komen graag weer een keer terug! |
Proever63393 4 september 2011 | |
Bij binnenkomst kregen we direct te maken met de onvriendelijke bediening en verveelde gezichten van deze. We kregen om vijf over half negen iemand bij ons aan tafel en wij vroegen om 6 x het 4-gangen verrassingsmenu. Aangezien dit tot half negen besteld kon worden kregen wij dit dus niet.... Als ze vijf minuten eerder aan onze tafel hadden gestaan dan dus wel! Gelukkig maakte het eten (a la carte) het helemaal goed! De heerlijke pasta Fettuccini voor aan tafel bereid! Vervolgens de ossenhaas met rucola en Parmezaanse kaas....1 woord: Goddelijk! Ook deze werd aan tafel bereid op een gloeiend heet bord! Heerlijk, heerlijk!
lilnilesh 25 augustus 2011 | |
De pizza met salami is geen aanrader pizza gaat wel service is goed |
Stef1981 22 augustus 2011 | |
Broer : Lian-Den Haag >> Afgelopen zaterdag gaan eten op advies van mijn zus. Eten was prima, Voorgerecht verschillende antipasto en soep. De Soep was zeer goed. De Antipasto was lekker echter wat veel saus. Hoofdgerecht een goed gevulde pizza en de Rib Eye. De Rib Eye was erg lekker echter wel wat veel knoflook. Al met al prima gegeten echter niet heel speciaal. Verder was het erg rustig. |
Lottie2011 25 juni 2011 | |
Mooie wijnen, prettige bediening, Italiaanse sfeer, heerlijke gerechten! Goede prijs ~ kwaliteit verhouding. |
Wieck 8 mei 2011 | |
Reserveren heeft hier geen enkele zin. Ondanks reservering een uur moeten wachten op straat voordat een tafel vrij was zonder enig excuus van de eigenaar, die zich ongastvrij en niet klantvriendelijk opstelde. Daarna weer bijna uur moeten wachten op voorgerecht, een antipasta ! Het eten is niet bijzonder, maar zeker niet slecht. Wijnkwaliteit en prijs is daarentegen prima. Nu de kwaliteit van de chef (en zijn nurkse echtgenote) nog en dan wordt het misschien nog wat, want de ligging aan het water is bijzonder. Nu is het een schande voor de warme Italiaanse gastvrijheid en de fantastische Italiaanse keuken. Gelukkig heeft Den Haag nog vele wel goede Italiaanse restaurants. |
GoedeBourgondier 10 april 2011 | |
Zio Ciro is simpelweg 1 van de beste echte Italiaanse restaurants van Den Haag.
Noenie9c 24 maart 2011 | |
Regelmatig gegeten bij Zio Ciro, na de kleine verbouwing is het wat ongezelliger geworden. De bediening is niet vriendelijk en dat mist in zo'n restaurant. Het eten was altijd heel erg lekker maar viel dit keer echt tegen, jammer |
lian_denhaag 14 maart 2011 | |
Al aantal keren, heerlijk gegeten. Gezellige sfeer. Vriendelijke bediening. Lekker traditioneel eten. |
Geef zelf je mening over Zio Ciro