| Keuken | Pannenkoeken / Poffertjes |
| Openingstijden | 11.30-20.00 (wo-za), 9.00-20.00 (zo) Meld dit restaurant als niet meer open » |
AgnesK 27 maart 2012 | |
Was gezellig en heerlijk. Op het terras in de zon, vrolijke bediening en goed eten.
margee 27 februari 2012 | |
hier wordt je niet vrolijk van dit soort pannenkoeken. Smakeloos en de pannenkoeken waren niet gaar. Onvriendelijke bediening. Ik zou zeggen rij voor pannenkoeken hier voorbij. |
party 4 september 2011 | |
We zijn drie keer van tafel gewisseld omdat we een vies plakkerig tafeltje hadden. Omdat de kinderen het naar hun zin hadden ook een pannenkoek besteld. Maar die was smakeloos en dun. Met honger naar huis. Voor eens, maar niet weer. |
peteboss 25 mei 2010 | |
Niet eens aan eten toegekomen. We kwamen binnen, gingen aan een tafel zitten en kregen na ca 10 minuten te horen dat de tafel gereserveerd was, maar pas 3 kwartier later, dat gold ook voor de kinderstoel. Waarom staat er dan niet een eenvoudig bordje op die tafel?? Personeel hielp niet bij het zoeken naar een andere plek/kinderstoel, had ook geen idee van aantal aanwezige kinderstoelen. Na een kwartier nog geen menukaart gezien, toen maar vertrokken. Kortom, slechte bediening. |
Wim Prive 12 april 2010 | |
Ronduit slecht. Echt niet te geloven dat je zelfs poffertjes zo taai kunt maken. Pannenkoeken eten is hier zeker geen aanrader, tenzij je eens echt slechte pannenkoeken wilt proeven. |
Geef zelf je mening over De Brugkabouter