Naar aanleiding van de vele goede recenties hebben we met z'n vieren gereserveerd. Dat enthousiasme werd snel de kop ingedrukt bij het bestellen van de wijn.
Mijn tafelgenote welke een kwartier eerder was aangekomen had reeds een kapot glas teruggestuurd en ik had een heel vies glas met vetvlekken en lipafdrukken, welk zonder enig excuus werd verwijderd.
Het voorgerecht: een wildzwijn terrine, lijkt veel op 2 plakken paté en de wildsmaak moet je er zelf bij verzinnen.
Hoofdgerecht: Hertenbiefstuk met een sucade: Biefstuk Goed, Sucade gewoon taai, niet doorheen te komen! Wederom na opmerking hierover, werd dit zonder excuses aan de keuken doorgegeven en zag ik de chef wat schouderophalend kijken. Als desert een stukje appelgebak: droog en smakeloos leek meer op oude boterkoek met een vleugje appel.
De bediening had veel goed kunnen maken in onze beleving maar die bleef niet betrokken, zielloos en weinig gastvrij!
Wij eten meerdere keren in de week buiten de deur en conclusie Prijs Kwaliteit verhouding, onder de maat.
Geen aanrader!
Ik heb hier vorige week gegeten met mijn tante en nichtje, en ik ben zelden zo enthousiast een restaurant uitgelopen. Alles was geweldig!.. Goeie ontvangst, goed wijnadvies, oprechte aandacht naar m'n nichtje van 10, en interessante gesprekken gevoerd met de gastheer. Om nog maar niet te spreken over het interieur en het eten! Wat een superleuke sfeer hangt er! En dan een menukaart met gerecht als "hutspot van de bbq", en "uit de lucht gevallen"! Een en al genieten! :D En toen de gastheer ons eenmaal had verteld dat we mochten eten zoals we "thuis ook doen", kon mijn nichtje het niet nalaten om haar bord leeg te likken! Echt Super!
Afgelopen zaterdag met 8 vrienden hier gegeten. Alles was echt super. Heerlijke gerechten, super goede wijnen. Prijs kwaliteit was ook super!! De bediening ook geweldig. Eén van ons kreeg een amuse, maar daar zat kaas in, hier is hij allergisch voor, vervolgens kwam er een andere amuse van vis, helaas ook is hij hier allergisch voor. Zonder problemen kwam er een derde, zeer lekkere amuse. Kortom, top restaurant, top gerechten, top bediening!!
Dank en de groeten uit Groningen!!!
Hier tot 2x toe heerlijk gegeten! De zaak is sfeervol ingericht en de bediening (vader en zoon) is zeer vriendelijk en heeft aandacht voor de mensen. Zeer betaalbaar, aangezien je voor verschillende menu's kunt kiezen. Kwaliteit van het eten is van hoog niveau en de borden zijn erg mooi opgemaakt (het oog wil ook wat). Ook de wijn smaakt prima. Vooraf krijg je een amuse. Zeker geen standaard-restaurant!