Video
Elkaar over zichzelf

ELKAAR is een knus en gemoedelijk restaurant met een Fransmediterrane keuken aan de rand van Amsterdam centrum, met een prachtig uitzicht op de Muiderpoort en het Tropenmuseum èn met een ruim terras tussen water en groen. Bij restaurant ELKAAR kunt u zeven dagen in de week uitgebreid lunchen of romantisch dineren. Zakelijk of gewoon gezellig.

KeukenFrans & Mediterraan
Bijzondere kenmerken topper

Elkaar is een sfeervol, knus en daardoor romantisch restaurant waar kleurrijke schilderijtjes de zaak opfleuren. Het menu van de chef en het Bib Gourmandmenu maken alle hoge verwachtingen waar. Op de wijnkaart vind je prijzige, maar mooie wijnen die het proberen zeker waard zijn. Ben je met de auto? Dan heeft Elkaar een speciaal BOB-arrangement.

B1978 B1978 6 februari 2012

Een maand geleden hier weer voor de 4de keer gegeten. Uitstekende service, heerlijk eten en goede sfeer. Kom hier met veel plezier naar toe. Samen met m'n vrouw een romantisch diner altijd vol lof.

Proever42018 Proever42018 6 februari 2012

Bib Gourmand 4-gangen menu gehad op een zondagavond. Zaak(je) zat helemaal vol. Bediening is erg aardig en goed. Het eten was heerlijk (alleen de zeeduivel was ietsje minder)! Bijzonder smaken. En vergeet ook het goede wijnadvies niet. Kortom: een avondje echt genieten.

mitadax mitadax 25 januari 2012

Op een suffe dinsdagavond hier gegeten. tot onze verbazing liep het restaurant snel vol. Hoezo crisis? na afloop begrepen we het helemaal. De 2 dames in de bediening zijn professioneel, zeer vriendelijk en werken efficient. In de keuken wordt met liefde gekookt en dat proef je al bij de amuses. Ik nam als voorgerecht de uitstekende zalm met een krokant gebakken oester die nog sappig was. Ook de marsmallow erbij met een toefje haringkuit was leuk gevonden.
De kalfsucade met eendenlever en in sinaasappelsap en olijfolie zacht gegaarde bospeen was meer dan voortreffelijk. de sucade boterzacht met een krokant korstje. Aan alle onderdelen op het bord wordt optimaal aandacht besteed.de prijs/kwaliteit verhouding tenslotte is voorbeeldig. Zonder twijfel dit een van de beste restaurants in zijn categorie

Tijnes Tijnes 15 januari 2012

Bijna 2 weken geleden alweer gegeten, maar ik moest een recensie schrijven. Wat was het heerlijk. Alles was gewoon uitstekend. De wijnen, de bediening en dan vooral het eten. De gevogeltebouillon met ravioli van gekonfijte eend was simpelweg goddelijk. Hier komen wij zeker weer!

lekkeretenn lekkeretenn 23 december 2011

deze week heb ik heerlijk gegeten bij restaurant elkaar, wij kwamen binnen en we werden netjes ontvangen, we kregen als eerst een amuse,, dat was erg lekker , we hadden daarna de makreel gekozen, erg lekker op smaak en de sardinecake was ook erg goed gemaakt! , daarna hadden we het hert, wat ook erg smakelijk was, heel erg mals en super lekker, nog nooit zo lekkere hert gegeten, daarna een heerlijk Tarte tatin, echt super lekker en een mooie sluit van het menu met vervolg van een lekker bakje koffie met heerlijke huis gemaakte frieandieses, we hebben ook echt heerlijke cimbinaties van wijnen geproeft , echt elke wijn paste bij elk gerecht, was echt top!!, bediening was zeer vriendelijk, het was een heele leuke avond en ik heb zeer genoten! wij komen zeker terug!

Geef zelf je mening over Elkaar

MaandagGeopend
DinsdagGeopend
WoensdagGeopend
DonderdagGeopend
VrijdagGeopend
ZaterdagGeopend
ZondagGeopend

Meld dit restaurant als gesloten