12 recensies

28 juli 2012

Tja de prijs is dan niet hoog, maar de kwaliteit blijft daar toch te ver bij achter! We hadden mosselen + friet + sla. Helaas waren de mosselen voorzien van teveel kruiden uit een potje (en zelfs smaakversterker denk ik), waren de sausjes wel erg karig, de frieten onvoldoende doorbakken en de sla een allegaartje met o.a. meloen. De bediening was ook niet in orde: stootte wijn om die vervolgens gewoon op de rekning stond.
Uiteindelijk waren we klaar voor € 20 p.p., is niet veel, maar dan moet de basis wel gewoon kloppen.

Gegeten op: 28 juli 2012.

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

2 april 2012

Hartelijke ontvangst in een wel heel knus huiselijke omgeving, met veel te zien als men aan tafel zit, aan muur plafond en rond om je heen. Ondanks het feit dat eerste bestelling op was, en ik dus iets anders moest kiezen, hebben we heerlijk gegeten. Smakelijk en genoeg voor een zeer redelijke prijs. Meneer serveert en mevr staat in de keuken, hij doet zijn best en dat zie je. Enig min punt, dat er een hond rondloopt achter in de zaak, vind ik niet echt kunnen. Kan echter een moment opname zijn.

eyes
eyes

23 maart 2012

Goed huiskamerrestaurant waarbij het voelt alsof je bij je oma thuis bent. Maar er wordt ook zo gekookt en dat is positief, zeker gelet op de prijs. Kortom: prima tentje voor een eenvoudige hap.

evijftigschild
evijftigsch...
Expertproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

18 februari 2012

Gisteren met een goede vriend gegeten. Hij was er eerder geweest en raadde het dus aan. En zeker niet teleurgesteld. We hadden niet gereserveerd en er waren nog een paar tafeltjes voor 2 en het was verder gezellig druk. Doordat het niet vol gezet is met tafels en stoelen blijft de ruimte overzichtelijk en kun je goed met elkaar praten. Ontvangst is hartelijk en het glaasje wijn komt snel op tafel. Heerlijk broodplankje als aperitief genomen.
Naast brood en 2 soorten boter wat blojes kaas. Misschien nog eens varieren met bijvoorbeel olijven etc.
Als voorgerecht de garnalen/zalmcocktail genomen van het maandmenue. Echt nog een cocktail zoals het hoort met gewone hoeveelheid sla maar verder rijkelijk gevuld met garnalen en zalm. Goed op smaak, niet te koud en een goede niet te overdadige dressing.
Als hoofdgerecht voor de biefstuk van de kaart gekozen. Men vroeg niet hoe we deze gebakken wilden hebben? Maar het resultaat was prima. Heerlijk rose en een mooi formaat. Niet dik maar mooie lengte, dus regelmatig gebakken en geen rauwe stukken of te droge stukken overgoten met heerlijke champigons en sausje zonder dat je hele bord een sauspan wordt.
Garnituur was apart een potje met lof, goed op smaak met wat kaas gemaakt, verder op het bord wat fruit? en frites. Als dessert gekozen voor de persik/cocostaart en de dame blanche. Beide goed van smaak en aan de grote kant voor een dessert. Koffie toe en een heerlijke avond gehad.
Kortom het kan ook in betrekkelijk eetcafe omstandigheden heerlijk eten zijn tegen een goede eerlijke prijs.

1 van de 1 proevers vindt dit nuttig.
pieterjan10
pieterjan10

29 januari 2012

Gezellig met 4 vriendinnen gegeten. De bediening was vriendelijk en het eten was prima. Het interieur was grappig. Je keek je ogen uit.

Hannekegeldrop
Hannekegeld...

3 november 2011

Een bijzonder gezellig restaurant waar je heerlijk kunt eten.
De prijs/kwaliteitsverhouding is perfekt!
Gezellige oud-hollandse inrichting, je kijkt je ogen uit!
Probeer het zelf! U komt zeker terug! Aanrader!

hboezelijn
hboezelijn

24 november 2010

Gezellig, goed eten, niet duur. Lekkere menu's en de frieten zijn heel lekker.

29 maart 2010

Simpel, eenvoudig, maar wel goed en erg lekker!
Vriendelijke hardwerkende mensen, weinig variatie op de nogal kleine kaart, maar dat kan dan ook niet als je het samen moet runnen om een uitgebreide kaart te hanteren. Kip Het Volle Bord is een aanrader!

almeriaantje
almeriaantj...

20 januari 2010

Heerlijke smaken keer op keer, zelfgemaakte sausen. Eerlijke en aardige bediening en kokkin die gewoon hard werken. Je kijkt je ogen uit naar het oudhollands interieur.. Alleen de kaart veranderd niet. Maar de smaak van het eten maakt dat helemaal weer goed.

Koekiemonster
Koekiemonst...

2 februari 2007

Bezoek viel erg tegen. Weinig publiek. De entrecote die ik medium had besteld, was te rood en bestond voor een derde uit vet. Tafelgenoot kreeg de vreemde combinatie van een (matig smakende) zalmfilet met stoofpeertjes geserveerd. De frietjes waren zeer smakelijk!

Proever56626
Proever5662...