Dit restaurant doet zijn naam eer aan door de uitnodigende menukaart. Je vindt hierop gerechten als op de huid gegrilde dorade met gesauteerde coquilles en kalfssukade met krokant gebakken zwezerik. Ze hanteren nette prijzen en de smaken zijn over het algemeen prima, al is de uitvoering niet altijd briljant. Concertbezoekers brengen graag een bezoek aan deze zaak voordat ze richting GelreDome gaan, voor hen is er zelfs een speciaal concertmenu. De lunch is een aanrader. Er is een lekker uitgebreide kaart met onder andere een fantastische clubsandwich.
Afgelopen donderdag ivm concert Anouk hier het concertmenu genomen. Carpaccio was erg goed. Klein puntje van de 4 carpaccio kwam er 1 zonder kaas, maar werd neergezet bij iemand die toevallig geen kaas lust dus kwam goed uit, maar is wel een slordigheidje.
De scharrelkip was lekker en vooral niet droog, wat groente erbij, leuk opgemaakt bord en de patatjes zijn zeker erg lekker, voor 4 personen wel klein bakje patat maar kregen nog een bakje. Geen dessert genomen maar de thee, maar tafelgenoten die het wel hadden vonden het lekker, niet groot maar genoeg. Ze hadden het erg druk maar alles bleef goed. Bij volgend concert is de kans groot dat we weer hierheen gaan.
Biefstukreepjes op Oosterse wijze voor 19 euro, dat belooft wat. Niet veel goeds bleek: wat noodles, 9 bijna rauwe prei-ringetjes, soyasaus en taaie biefstukreepjes. Zeldzaam overrated. Mijn tafelpartner had zalmfilet, dat was best lekker, vooral de frietjes. Ook geen groente te bekennen. Jammer, want aardige locatie en gezellige inrichting. Jammer van het eten en de trage bediening.
Gisteren heerlijk met 4 collega's bij dit restaurant gegeten.
Vooraf plateau uit de zee met gamba's en zalm, als hoofdgerecht duo van hert en wildzwijn. Ook mijn collega's gaven aan het zet erg lekker vonden.
Mooi restaurant met leuk personeel. goed aanwezig, maar ook niet te opdringerig.
Heerlijke paarse stoelen waar je de hele avond in kan blijven zitten.
Na het nagerecht een late maccchiato, zoals hij hoort in 3 lagen. (melk, espresso, schuim)
's Avonds Simply Red in Gelredome, daarom concertmenu genomen. Manlief had tomatensoep, ik rundercarpaccio. Beiden waren voortreffelijk, beloofde veel goeds. Echter, Hollandse biefstukken medium besteld, kwamen rood op tafel. Mijne terug naar keuken, daar werd het niet veel beter op. Bovendien was vlees matig. Met zicht op de keuken zagen we meerdere biefstukken retour gaan. Patatjes erg lekker en groente prima. Aangezien ik geen kersen lust, nagevraagd bij ober, want rode vruchten dessert. Bleek niet zelfgemaakt maar kant en klaar van groothandel. Op verpakking bleek kersen te staan. Zonder overleg kreeg ik ander dessert ook niet zelf gemaakt, minpuntje voor wat betreft communicatie en dit dessert viel als een blok beton, niet lekker dus.
Sfeer redelijk goed, mooi serviesgoed, beetje natte tafel van schoonmaak vorige gasten, waarom niet even droog gemaakt toen ik hierom vroeg. Door kleine dingetjes was het 't net niet.
Op een donderdagmiddag hier genoten van een lunch. Muziek was blijkbaar afgestemd op de artiest die avond in het GelreDome: Michael Buble. Leuk detail. Gezellige tent, vlotte nette bediening. Open keuken waar ze druk zijn je eten te bereiden. Ruime kaart, nette prijzen (pistolet met beleg 7 euro). Voor de lunch in ieder geval een aanrader.