Tinus Tank 5 maart 2012 | |
Helaas is de eigenaars wissel negatief uitgevallen voor deze door mij eens zo geliefde kroeg. Mijn eens zo geliefde bal-friet is in prijs 30% omhoog gegaan voor mindere kwaliteit en vooral ook minder kwantiteit. Jammer dat een mooi concept om zeep is geholpen. |
proeverw 8 februari 2012 | |
Naar de vrienden van Amstel en daarvoor even naar Melief bender onder nieuwe leiding en dat is meteen te merken , snelle vlotte bediening met een heerlijk perfect getapte heineken pils , daarbij een biefstuk gegeten met friet simpel maar goed alles boven verwachtings patroon mijn nieuwe place to be in rotterdam en dat van een Amsterdammer kortom top ga zo door |
Semmyk 16 januari 2012 | |
Echt een heerlijk Rotterdams cafe. Het eten verdient geen ster, maar als je voor een lekkere gehaktbal, biefstuk, sateetje, oid wilt gaan, is dit zeker de moeite waard. De zaak is laatst verbouwd, maar heeft zeker zijn sfeer behouden. Perfecte locatie voor een lekker biertje en wat eten. |
illi 22 januari 2011 | |
Melief Bender is een instituut, een soap, een film, wanneer je ook komt.
paul52 15 december 2009 | |
Leuke "tent"echt een oud Rotterdams cafe waar tegen een redelijke prijs goed gegeten kan worden, geen haut cuisine maar gewoon zonder poes-pas NO NONSENS |
Geef zelf je mening over Melief Bender