Proever2477 7 april 2012 | |
Komen hier nu al een jaar en is inmiddels ons favoriete restaurant geworden.
smulpaap65 8 januari 2012 | |
Op kerstavond gegeten bij Simpel. Hartelijke ontvangst. Eerst aan de bar plaats genomen voor een drankje, daarna aan tafel. Alle gerechten hebben ons uitstekend gesmaakt. Voortreffelijke uiensoep. Een restaurant zonder opsmuk, met vriendelijke bediening en lekker eten. Simpel gezegd: een heerlijk avondje uit eten. |
fiens 21 november 2011 | |
Sieds 10 jaar :
fliesaway 9 december 2010 | |
Heerlijk gegeten bij Simpel! De bediening is goed, de tent is gezellig en de eten smaakt prima! Ik kom zeker een keertje terug! |
RobvT 15 november 2010 | |
Afgelopen week voor het eerst bij Simpel : een paar van ons probeerden het pannetje ossehaaspuntjes. Zag er smakelijk uit , maar vreselijk taai. Slap excuus van de kok , dat het de schuld was van de slager : het vlees was veel te vers. Ik zou zeggen : dien het dan niet op.
SylvT 16 oktober 2010 | |
Deze week genoten van een mix wild met huisgemaakte rode kool en appelmoes. Ook de runderbouillon met madeira is een aanrader.
bloempje42 25 juni 2010 | |
Gisteravond hier voor het eerst gegeten en ik kom zeker een keer terug. Mijn eetgenoot had de vegetarische schotel als hoofdgerecht, een verrassing van de kok en het was een zeer aangename verrassing! Een leuk en origineel gerecht. Ik had zelf een uitstekend visgerecht. En ook niet onbelangrijk, een leuke en ongedwongen bediening en een geode prijs/kwaliteitverhouding! |
lekkerwonen 2 juni 2010 | |
altijd druk en supergezellig. goed eten , en vrolijke bediening |
kUIFJE 26 april 2010 | |
Leuke tent! Prijs / kwaliteit verhouding uitstekend. We komen hier graag! |
Nickelson 3 december 2009 | |
Wat mij betreft het beste restaurant, qua prijs - kwaliteitsverhouding in Schiedam, voor een ieder zeker meer dan de moeite waard om is te bezoeken. |
Geef zelf je mening over Simpel Eten & Drinken