KeukenEuropees
Openingstijden17.00-21.00

Miss_Jummy Miss_Jummy 14 juli 2008

Dit is echt een verschrikkelijke tent. Mooie locatie maar binnen was het een complete chaos. Dit terwijl er maar een een paar tafels bezet waren. Tafels werden niet afgeruimd, klanten werden niet geholpen en een manager(?) die zijn hoofd niet koel kon houden. Na 15 minuten gewacht te hebben, mochten we eindelijk wat drinken bestellen. We vroegen toen gelijk om de menukaart en na wederom 15 minuten gewacht te hebben, komt meneer ons doodleuk vertellen, dat we beter wat konden gaan eten op het terrein van het concert van Jack Johnson! WAT?! Hij verwachtte een gezelschap en had blijkbaar geen zin om onze tafel van eten te moeten voorzien. Dat had hij bij onze reservering wel gelijk mogen zeggen! Echt zonde van zo'n zaak dat er zo iemand in staat!

Proever75705 Proever75705 22 mei 2008

Het is zeker de moeite waard om een keer in het ParPaviljoen te eten. Je kan hier echt heerlijk eten voor een zeer betaalbare prijs. Vooral de ligging midden in het prachtige Zuiderpark vind ik erg mooi. De service vond ik bovendien ook zeer goed. Dit is zeker een plek waar ik nog terug zal komen.

Iris Hartman Iris Hartman 12 april 2007

Verwacht hier geen sjiek restaurant met een topniveau, maar eerlijk is eerlijk... voor dat geld eet je goed en meer dan genoeg. Waar kun je tegenwoordig nog een rib-eye of biefstuk voor 12 euro eten? En dat is dan inclusief salade en patat-frites. Een een voorgerecht voor slechts 5 euro? Hier kan het! En als het mooi weer is, ga je dat lekker nuttigen op het terras. Overigens schenken ze prima wijnen, wederom voor dat geld. Menukaart is natuurlijk niet uitgebreid. Overigens hebben wij hier al een paar keer gegeten in alle rust (weinig publiek). Niet zo goed voor hun zaken, maar wij genieten hier wel van.

Proever58763 Proever58763 23 maart 2007

Prima gegeten, het is geen \"le garage\", maar voor de prijs waarvoor je hier kunt eten is de kwaliteit prima. Heerlijke huiswijn, goede bediening, Ik kom hier zeker terug als het weer beter is om lekker buiten op het terras te eten.

maria carvalho maria carvalho 3 maart 2007

Al meerde keren hier gegeten in deze mooie omgeving. Vooral in de zomer aan het water. Heerlijk eten (vooral de garnalenspies) voor een spotprijsje.

Geef zelf je mening over ParkPaviljoen