KeukenGrieks, Italiaans & Europees

Sabrina_1963 Sabrina_1963 21 januari 2012

Een leuk restaurant met een vriendelijke bediening. Je voelt je er welkom en dat is tegenwoordig niet meer in elk restaurant. Het eten is lekker, en de prijs/kwaliteitverhouding is zeer goed. Verse producten gebruiken zij ook. En dan de pizza's, zo lekker heb ik ze nog nooit bij een andere Italiaan gegeten. Klasse Mamma mia! Ik kan dit restaurant dan ook aanraden. In nieuw-vennep en omstreken is dit voor mij het enige restaurant waar ik goed kan eten met een leuke sfeer. En je kinderen kan je gerust ook meenemen, en krijgen zelfs een kadotje bij het weggaan. Super

randyeichhorn randyeichhorn 24 mei 2010

Ken MammaMia vooral van bezorging en dan valt me de kwaliteit in positieve zin op. Vond het restaurant niet echt sfeervol. Eten was "wel ok".

angi666 angi666 30 november 2009

We waren hier met zijn tweetjes alleen in het restaurant, dat was heel vreemd aangezien het een vrij grote zaak is. Waarom alles dan zo op elkaar gepropt staat is mij een raadsel. We bestelden een grote grillschotel voor 2 personen. Ze konden ons alleen niet vantevoren zeggen welke soorten vlees er precies op zouden zitten, dat werd met een grapje afgedaan. Toch besteld, omdat we nieuwsgierig waren. Wij konden veel ook niet thuisbrengen....viel tegen, en was best prijzig. Veel vlees was taai of had vetranden waar ze niet hoorden te zitten. Wat ons betreft niet voor herhaling vatbaar helaas.

tamoenas tamoenas 26 juli 2009

Eten was te koud, smaak was matig, prijs was te hoog en service was super slecht. kortom nooit meer!!!

marcvp marcvp 5 november 2006

Goede bereikbaarheid, vriendelijke bediening, eten van redelijk tot goede kwalieit. Maar duur! Gemiddelde prijs ligt drie a vier euro boven andere italianen. Portie (niet huisgemaakte) ravioli voor ruim 13 euro is veel geld. De kwaliteit maakt dat prijsverschil niet waar.

Geef zelf je mening over Mamma Mia

Maandagvan 16:00 tot 23:00